Craiova: Agresorul fostului cumnat al lui Roșianu, dispărut în Mexic

Craiova: Agresorul fostului cumnat al lui Roșianu, dispărut în Mexic

12.324
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Dragoș Țăndărescu, fostul cumnat al lui Gigel Țăndărescu, cunoscut drept ”Roșianu”, a fost înjunghiat în gât, pe 11 august a.c., când se afla la piscina Plaza Summer Club situată în apropierea Craiovei. Agresorul bărbatului, Constantin Sorin Marcu, nu a fost prins pentru că a fugit în Mexic.

Magistrații Tribunalului Dolj au emis mandat de arestare în lipsă pe numele lui Constantin Sorin Marcu, acuzat de tentativă de omor, după ce i-a înfipt cuțitul în gât lui Dragoș Țăndărescu. Victima a declarat că nu-l cunoștea pe agresor – identificat ca fiind Constantin Sorin Marcu.

După ce am parcat mașina, m-a acostat și mi-a spus să plec de acolo. L-am ignorant și după aproximativ 10 minute, când mă îndreptam spre șezlonguri, a venit și m-a înjunghiat. Nu îl cunosc și nu am avut niciodată tangență cu el“, a povestit Dragoș Țăndărescu. 

Constantin Sorin Marcu s-a făcut nevăzut imediat după comiterea faptei.  ”(…) Se solicită citarea acestuia în Paseo de Atizapan, nr.11, col.Jardines, C.P. 52970- Statul Mexic. Amână judecarea cauzei la 30 octombrie 2014, ora 11,00 pentru citarea inculpatului în Paseo de Atizapan, nr.11, col.Jardines, C.P. 52970- Statul Mexic“, după cum se arată în încheierea de şedinţă a Tribunalului Dolj. 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-01-2014
    Mesaje
    50

    sa se usuce de dorul familiei, daca o fi acolo.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.