Craiova: Motociclist rănit grav pe aleea de acces din Târg

Craiova: Motociclist rănit grav pe aleea de acces din Târg

1.121
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Un bărbat care se afla pe o motocicletă a fost accidentat grav de şoferul unui autoturism care nu i-a acordat acestuia prioritate. Incidentul s-a petrecut pe aleea de acces din târgul de săptămână din Craiova, la intersecţia cu Strada „Caracal”.

Şoferul autoturismului, un craiovean în vârstă de 75 ani, nu a acordat prioritate de trecere motocicletei şi a intrat în coliziune cu aceasta.  În urma accidentului, motociclistul a fost rănit grav şi transportat la spital. Poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: Daniel Ionuţ



6 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     09-09-2012
    Mesaje
    220

    Alt BOSOROG

    Contact: Ym - White.Phantom_Cr[B][I]Tel - 0786 823 454
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2276

    Da, alt bosorog dar nici cu motociclistii nu ma plang.. Cand au intrunire fac slalom printre masini si unii merg cu peste 100 la ora.. chiar alalteri a fost orasul plini de motociclisti.. In primul rand ei ar trebui sa fie atenti cu viata lor (motociclistii) fiindca sunt vulnerabili.. Dupa ce ca la noi soferii nu sunt educati in spiritul protejarii pietonilor si motociclistilor ar trebui ca macar ei (motociclistii si pietonii) sa fie mai atenti.. e viata lor in joc.. pe soferul din masina il doare la palarie.. e protejat de fiarele masinii sau plasticile (in cazul renault sau alte marci)

    Sincer am vrut si eu si vreau in continuare sa imi iau motor.. dar vazand calitatea drumurilor si calitatea imbecililor din trafic.. mi-e cam frica de urmari..

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     05-09-2011
    Mesaje
    8

    Motocicleta a avut maxim 50 la ora, asfaltul decopertat a îngreunat franarea. Il cunosc pe pilot, nu e teribilist. Mărturie stau pozele, motocicleta e doar zgariata, la viteza mai mare se făcea bucăti. Din pacate băiatul nu a scapat asa usor, dar e in viata si asta conteaza. Nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca nu avea echipament.

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     28-01-2012
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    45

    cum adica vatamare corporala din culpa atata timp cat mosneagu nu a acordat prioritate?

  5. #5
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2685

    pacat de tinerete

  6. #6
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2293

    nasol

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.