Craiova: Razie a poliției pentru mașinile înmatriculate în străinătate

Craiova: Razie a poliției pentru mașinile înmatriculate în străinătate

9.996
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 900 de autovehiule au fost controlate de polițiștii rutieri craioveni, sprijiniți de luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale, care au desfășurat, în perioada 15 – 21 august 2016, în Craiova, o acțiune care a avut drept scop verificarea legalității circulației pe drumurile publice a autovehiculelor înmatriculate în străinătate. 

 

În cadrul acțiunii, polițiştii au constatat două fapte de natură penală, reprezentând infracțiuni la regimul circulației, precum și alte 148 de de abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi în valoare de peste 31.000 lei.

 

De asemena, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 3 de permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    638

    „148 de de abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi în valoare de peste 31.000 lei.” In medie 210 lei/ abatere. Au plecat la strangeri de fonduri pentru alegeri?

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit...
  2. #2

    Care poltie Comunitaraa?)))))))) :

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.