Craiova: Un traficant și un hoț, urmăriți în SUA și Belgia, prinși...

Craiova: Un traficant și un hoț, urmăriți în SUA și Belgia, prinși de autorități

13.457
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Un bărbat de 34 de ani, din Craiova, a fost deportat din S.U.A., ieri, fiind urmărit internaţional din anul 2015 pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane pe teritoriul României. Totodată, ieri, polițiștii craioveni au prins un alt craiovean, de 30 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Belgia emiseseră un mandat european de arestare pe 2 ianuarie 2017 pentru furturi prin efracție, comise pe teritoriul acestui stat.

 

Sorin Claudiu Galiceanu, de 34 de ani, din Craiova, a fost preluat, ieri, de lucrători din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, din Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Acesta a fost deportat din S.U.A., fiind urmărit internaţional întrucât pe numele său magistrații Tribunalului Dolj au emis mandat de arestare preventivă, din anul 2015, pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane.

 

Hoț de bijuterii și bani în Belgia, prins acasă, la Craiova 

 

Tot marți, 10 ianuarie a.c., în urma activităților specifice întreprinse de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 5 Poliție, a fost depistat și prins Florin Moldoveanu, de 30 de ani, din Craiova. Pe numele acestuia autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat, pe 2 ianuarie 2017, pentru comiterea a două infracţiuni de furt prin efracţie, comise pe teritoriul acestui stat, în cursul anului 2013, fapte pentru care a fost condamnat la 37 de luni de închisoare cu executare în 2015.

 

Craioveanul de 30 de ani a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pe timp de 24 ore. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, urmând ca astăzi magistrații să confirme mandatul emis pe numele bărbatului, totodată fiind continuate procedurile necesare extrădării acestuia către statul solicitant.

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.