Cristina Calangiu a dat mita înapoi

Cristina Calangiu a dat mita înapoi

8.183
16
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Magistrații Tribunalul Dolj, care vineri au pronunțat sentința în dosarul de trafic de influență al Cristinei Calangiu, fostul viceprimar al municipiului, dar și a altor patru inculpați acuzați de comiterea mai multor fapte de corupție, au dispus și confiscarea banilor primiți de inculpați pentru angajarea unor persoane în spitale ori pentru obținerea unor certificate de handicap.

 

Cristina Calanagiu a fost condamnată, pe 25 noiembrie 2016, la 2 ani de închisoare cu suspendare, dar şi la 60 de zile de muncă în folosul comunităţii. Inculpta a recunoscut în faţa instanţei acuzaţiile și a beneficiat de reducerea pedepsei cu o treime. În plus, fostul viceprimar al Craiovei a restituit sumele de bani pe care le-a primit drept mită, respectiv 15.000 de lei şi 50.500 de euro.

 

Constată că inculpata Calangiu Cristina Mariana a achitat sumele de 15.000 de lei şi 50.500 de euro (prin echivalentul în lei calculat la cursul BNR din ziua efectuării plăţii) pentru care s-a dispus instituirea unui sechestru asigurător în vederea confiscării speciale prin Ordonanţa nr. 359/P/2014 din 28.04.2015 a Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova“, se arată în sentinţa dată de Tribunalului Dolj pe 25 noiembrie.

Foto: arhivă



16 COMENTARII

  1. #1

    Inseamna ca ea chiar a luat-o , LA PUSCARIE

  2. #2

    Dupa ce am petrecut prin spitalul ala ,parca as vrea ,pt 2 min ,sa dau ochii cu calangioaica asta. Mortii vostri. Si nu sunt buni tehnocratii?!?!?

  3. #3
  4. #4

    Justiția romana isi face inca o data datoria !! Daca vindea fara bon fiscal sau vindea tigari netimbrate lua 5 ani de inchisoare dar pentru luare de mita si trafic de influenta ia 2 ani cu suspendare ???

  5. #5

    Și mai rămân și în funcții de conducere toți penalti!

  6. #6

    BRAVO SĂ CANDIDEZE LA PREȘEDINȚIE & MINISTRU DE CULTURA ))))))) . ESTE ÎN PAS CU MODA DIN PARLAMENT )))))))))) DRAGI ROMÂNI MERGEȚI LA VOT CĂ AVEȚI PE CINE VOTA )) VAI DE NOI !!!

  7. #7

    Cea care a furat o paine a primit 6 ani…. Cu executare!!!! Vai de judecatorii nostri.!!!!!!!

  8. #8

    Judecatori de kkt..Romaniaaa trezeste-teeee!!!

  9. #9
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4924

    Mergea bine treaba,15000 lei si 50500 euro….asta ce se știe…

  10. #10

    Vă mirați…Judecătorii noștri sunt cei mai mari interlopi.
    Au averi imense din mită. Sute și sute de mii de euro, vile, mașini.
    Pe cei onești îi numeri pe degete și nu primesc dosarele astea. Le sunt repartizate șmecherilor.
    Astea merg numai la judecătorii corupți.

  11. #11
    Member
    Data de inscriere
     09-03-2007
    Locatie
     Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.
    Mesaje
    195

    Un gest frumos, acela de a returna mita pentru care oricum se pusese sechestru asigurator. Un gest si mai frumos ar fi returnarea mitei totale primite, zic, nu?

    Eu sunt cel ce sunt.
  12. #12
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6216

    Calangioiaca Penaloaica ) Asta nu face parnaie ca s-a pocait ) Are noroc ca e in Romania ca daca era in China era spanzurata in piata publica pana acum sau i se taia mana cu care a luat mita

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  13. #13
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    189
    Citat Mesaj initiat de free-hugs
    Un gest frumos, acela de a returna mita pentru care oricum se pusese sechestru asigurator. Un gest si mai frumos ar fi returnarea mitei totale primite, zic, nu?

    pai restu’ s-a impartit pe ici, pe colo, de unde atata mita?

    НNƒ-ка, нNƒ-ка, ЧN‚о за NˆN‚NƒÐºÐ°?
  14. #14
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-02-2011
    Mesaje
    26

    ce frumos merge la noi in tara….dai banii inapoi si scapi…adica doar ultima mita nu toata nu ???

  15. #15

    De mult timp se stie ca erau angajati pe spaga cei din Spital si nimeni nu a luat nicio masura pana acum.E bine ca a fost data inapoi mita,dar era bine sa nu o ia,pentru ca angajand oameni pe spaga au facut mult rau pacientilor. Olguta cand da inapoi milioanele de euro furate sau la ea este sens unic in buzunare ?

  16. #16
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-02-2016
    Mesaje
    16

    nu stiam ca in codul penal este prevazuta ca circumstanta atentuanta returnarea mtei…. mi se pare penibil, ce legatura are returnarea mitei cu pericolul social al infractiunii… si mai ales de ce nu este pedeapsa complementara aceea de a nu mai profesa meseria din urma careia s-a savarsit infracitunea… PENIBIL!!!! adica se poate intoarce la serviciul sau de funtionar public din urma caruia a savarsit infractiunile, extraordinar exemplu de justitie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.