Doi craioveni, suspectați că au exploatat sexual 4 femei, arestați preventiv

Doi craioveni, suspectați că au exploatat sexual 4 femei, arestați preventiv

14.883
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Cei doi bărbați, bănuiți că ar fi exploatat sexual patru femei, în Marea Britanie și Italia, sunt acuzaţi și de camătă. În urma unor percheziții domiciliare, efectuate marţi, 7 februarie – trei în Craiova și una în localitatea Virvoru de Jos -, procurorii DIICOT Craiova au ridicat 17.750 de euro, 4 pistoale, 47 de cartușe cu bilă de cauciuc, telefoane mobile, memory-stick-uri, dar și mai multe înscrisuri.

 

Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane și camătă. Potrivit anchetatorilor, cei doi craioveni ar fi exploatat sexual, în Marea Britanie, în localitatea Birmingham, precum și în Italia, Roma, patru tinere, toate majore. „Exploatarea sexuală s-ar fi realizat prin acte de inducere în eroare, constrângere fizică şi/sau morală sau profitând de starea de vădită vulnerabilitate a persoanei ori prin darea de bani sau alte foloase în schimbul consimţământului persoanei care avea autoritate asupra victimei. De asemenea, unul dintre cei în cauză ar fi dat bani cu dobândă mai multor persoane pe care le-ar fi constrâns ulterior să-i  restituie împrumuturile, cu plata unor dobânzi”, au arătat anchetatorii.

 

De altfel, unul dintre cei doi suspecţi se sustrăgea de la executarea unei pedepse de 1 an si 2 luni de închisoare, pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea permis de conducere.

 

Tribunalul Dolj a dispus, astăzi, arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4220

    NUME?

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.