Dolj: 43 de șoferi au provocat accidente și au părăsit locul faptei

Dolj: 43 de șoferi au provocat accidente și au părăsit locul faptei

856
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deși părăsirea locului accidentului constituie faptă penală distinctă şi se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani, iar faptul că un şofer părăseşte locul accidentului nu face decât să îşi înrăutăţească situaţia juridică, de la începutul anului şi până în prezent, în Dolj au fost înregistrate 43 accidente rutiere în urma cărora conducătorii auto au plecat de la locul faptei fără încuviinţarea organelor de cercetare. 

Conform datelor Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, în 42 de cazuri, în urma investigațiilor derulate de poliţiştii doljeni, aceştia au fost identificaţi şi prinşi la scurt timp. De asemenea, în 7 dintre aceste situaţii, în baza probatoriului administrat, a fost luată măsură arestării preventive.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1962

    Si cate cazuri sau rezolvat niciunul este ceva normal

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3037

    Inconstienti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.