Dolj: Persoane reținute pentru evaziune fiscală de peste 4 milioane de lei

Dolj: Persoane reținute pentru evaziune fiscală de peste 4 milioane de lei

962
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cinci doljeni bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală în formă agravantă, complicitate în formă agravantă, folosirea creditului societăţii în interes personal şi fals în înscrisuri sub semnaătură privată au fost reţinuți pentru 24 de ore .

Patru persoane sunt din comuna Coţofenii din Faţă, iar o alta din comuna Orodel sunt bănuite că, în perioada 2009-2013, în mod succesiv, prin intermediul unor societăţi comerciale, au desfăşurat activităţi comerciale ilicite cu deşeuri metalice.

Pentru a justifica aprovizionările societăţilor comerciale pe care le administrau, au falsificat documentele de aprovizionare, făcând să rezulte ca deşeurile proveneau de la persoane juridice, la un preţ mai mare decât cel real de achiziţie.

Activitatea infracţională a celor cinci persoane a produs un prejudiciu total de peste   4 400 000 lei.

Cei cinci suspecţi au fost introduşi în arestul I.P.J. Dolj urmând ca astăzi să fie prezentaţi magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi ulterior judecătorilor din cadrul Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1859

    Da sa ii ia pe toti sunt multi in Craiova

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.