Dolj: Polițiștii au confiscat 670 de pachete de țigări, la Negoi

Dolj: Polițiștii au confiscat 670 de pachete de țigări, la Negoi

7.695
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)
Peste 13.000 de țigări fără timbru de marcaj fiscal au fost depistate, ieri, la sediul unei societăți comerciale din comuna Negoi. Administratorul societății a declarat că urma să le comercializeze prin magazinul propriu.
 Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Rast în cooperare cu colegii lor de la Postul de Poliție Negoi au descins, ieri, la sediul unei societăți comerciale din comuna Negoi, administrată de Dorin G., de 41 de ani, din comună, unde au găsit 13.400 de țigări (670 pachete) pe care nu era aplicat timbru fiscal, având inscripția “For Duty Free Sale Only”.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar țigările au fost confiscate și predate reprezentanților DRAOV Craiova în vederea calculării prejudiciului cauzat bugetului de stat.
Recomandare IPJ Dolj 
”Recomandăm cetățenilor să își aducă aducă și dumnealor contribuția la stăpânirea fenomenului de contrabandă cu produse din tutun prin refuzul de a cumpăra astfel de produse comercializate cu încălcarea prevederilor legale în vigoare, activitate care nu face decât să prejudicieze bugetul statului și să aducă sume de bani necuvenite contrabandiștilor”.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6628

    ba.. tigarile marble originale de contrabanda sunt bune . Numai sa nu fie facaturi.. sa fie de Anglia

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.