Dolj: Sistemele de protecție din sute de casierii și unități poștale, verificate...

Dolj: Sistemele de protecție din sute de casierii și unități poștale, verificate de poliție

993
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 400 de obiective, printre care casierii, unități poștale, centre de procesare sau alte locuri de depozitare a valorilor au fost controlate, în perioada 06 – 17 aprilie a.c., de polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în Dolj, în cadrul unei ample acțiuni pentru verificarea modului de asigurare a pazei şi protecţiei unităţilor care depozitează, manipulează sau transportă valori monetare.

 

Totodată, oamenii legii au verificat şi 21 de autovehicule de transport valori,  peste 120 de sisteme de alarmare la efracție, precum și timpul și modul de intervenție al echipajelor de pază. În urma neregulilor constatate, polițiștii doljeni au aplicat 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 10 000 lei, în conformitate cu prevederile legale.

 

În urma controlului efectuat la o unitate de manipulare valori monetare din Craiova oamenii legii au constatat faptul că sistemul de alarmă la efracţie era defect. Administratorul punctului de lucru a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.