Femeie călcată de tren în Gara Craiova

Femeie călcată de tren în Gara Craiova

3.795
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Nenorocirea s-a petrecut în urmă cu câteva minute. O femeie în vârstă de 50 de ani a încercat să traverseze linia de cale ferată și a fost surprinsă de un tren manevrat cu spatele de către conductor. Din nefericire, victima nu a avut nicio șansă, a decedat pe loc. La fața locului sunt mai multe echipaje de poliție care fac cercetări.

 

Update: Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10.00. Poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Transporturi Dolj au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că o femeie a fost lovită de trenul Regio 15942 la sosirea în staţia CF Craiova.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a demarat verificările, astfel că, la linia nr. 1, din staţia CF Craiova, a fost identificată victima, ca fiind vorba despre Georgeta B., de 52 de ani, din orașul Segarcea, județul Dolj. Din primele investigații, a rezultat faptul că aceasta nu s-a asigurat la traversarea căii ferate fiind surprinsă de tren în gabaritul liniei. Persoana accidentată a fost transportată la Morga Spitalul de Urgenţă nr.1 Craiova pentru efectuarea necropsiei.
Cercetările vor fi continuate de polițiștii Biroului Transporturi pentru a se stabili cu exactitate mecanismul de producere al tragicului accident.


21 COMENTARII

  1. #1

    Handicapati. Acum conductorul se face vinovat de neglijenta acelei femei?

  2. #2

    Sunt zeci de oameni care fac aceeasi prostie zilnic traversand sinele de cale ferata ca sa scuteasca 5 minute de mers. Ma gandesc ca minutele alea sunt critice din moment ce ti risti viata zilnic .

  3. #3

    Nu i-au mers senzorii de parcare… Oameni care au imbatranit degeaba si care considera ca daca au o varsta, pot face lucrurile cum vor ei.

  4. #4

    cum sa ii dai ador la asa ceva?langa mihai trade in slatina trece calea ferata si vezi bine dinspre gara dar spre piatra olt,craiova,etc nu vezi pentru ca e curba.era sa fiu lovit de trenul regio de potcoava de la orele 14 pentru ca a fost imposibil sa-l vad.doar am vazut ca iese cineva de era in uniforma cfr si mi-am dat seama ca vine trenul si atunci a trecut trenul la 2 metrii de mine si cu claxoane in dreptul meu.DACA AVEAM PROBLEME CU AUZUL MUREAM CA PROSTU?de retitnut ca acolo e nesemnalizata si au mai fost accidente. https://www.google.ro/maps/@44.4211285,24.3871348,3a,18y,146.54h,89.71t/data=!3m7!1e1!3m5!1s4kUVM0E79NuGq6RXiWm1vQ!2e0!6s%2F%2Fgeo0.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3D4kUVM0E79NuGq6RXiWm1vQ%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D118.51694%26pitch%3D0!7i13312!8i6656?hl=ro ps.trenul a venit din curba si era imposibil sa-l vad.a dat numai claxon in dreptul meu dupa ce eram pe cea de-a 3 linie(linie industriala)macar de-ar face cfr o bariera,instalatie acustica si luminoasa pt pietoni,dar ei nu in doare in 14.trebuie sa mai moara acolo x persoane ca macar sa puna o semibariera

  5. #5

    Stire de doi bani!
    Accidentul s-a produs acum o saptamana, nu era tren, era o locomotiva, nu era condusa de conductorci de mecanic, nu mergea cu spatele ci mergea cu fata.
    Lamuriti acum?

  6. #6

    România. Nu sunt în stare sa facă o trecere subterana sau suspendată către bariera. Așa și la triaj. Sa mai moara câțiva poate cine știe. …

  7. #7

    În spatele helmatului si la benzinăria MOL oamenii din bariera traversează calea ferată,au existat incidente de a lungul timpului! Țiganii arunca toate gunoaiele iar când plouă e aproape imposibil să treci,doamna primar a spus că ar trebuii sa trecem pe pasarela din spatele helmatului,dar bineînțeles că această se află în paragină rămasă fără unele trepte si fara tabla de altfel fiind enorm de ruginită….

  8. #8
    Member
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Mesaje
    103

    In țările civilizate mor călcați de tren numai sinucigașii, deoarece pe toată lungimea liniilor sunt garduri, iar trecerile sunt bine concepute

  9. #9

    N-am inteles niciodata cum te poate calca trenul…

  10. #10

    Accidentul a fost azi, eram in gara cand s-a intamplat.

  11. #11

    Desii totusi, parea a fi barbat ptr. ca avea barba..

  12. #12

    Lipsa de pasarele duc la aceste tragedii.In loc sa facem ceva pentru ca sa nu se mai intample tragedii,noi numaram mortii.

  13. #13

    Sa treaca Olguta pe pasarela aia veche si prost construita.Aceea pasarela a fost facuta in special pentru conductele de apa care duceau la abatorul de pasari si nu oamenii traversau,pentru ca trebuie sa fii alpinist sa te urci pe acolo.

  14. #14
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3556

    România

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  15. #15
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    301

    Daca esti atat de proasta,prost ca te calca trenul ce pretentii sa mai ai ….

  16. #16
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2113
    Citat Mesaj initiat de Bogdan7
    Daca esti atat de proasta,prost ca te calca trenul ce pretentii sa mai ai ….

    Nu ai tu de unde să știi. Înțeleg că în zonă e cam haos, că nu prea există treceri pr care oamenii să le poată folosi în siguranță sau chiar deloc.
    Să ne gândim că, în situația asta, mulți oameni pot deveni ușor victime, mai ales bătrâni, copii, oameni bolnavi.
    Se poate, eventual, constata ȘI culpa victimei, dar asta nu-i disculpă pe cei responsabili de situație. Când zona căilor ferate arată ca în India nu cred că e cazul să ne grăbim cu concluziile.
    Să luăm un caz similar, cel a șoselelor proaste (gropi, lipsă semne etc), cu sute de victime rezultate din vina corupților și a incompetenților.
    Dacă vom continua să acuzăm victimele și să vorbim așa, nu vom avansa, nu vom schimba nimic în bine. Țările mai avansate nu și-au schimbat așa condițiile de viață, cu ”hău, ce proastă”.
    Prima ta reacție ar trebui să fie mai moderată și îndreptată, mai degrabă, către cei care administrează diverse domenii de activitate din țară.
    Și-apoi mai e și mila, te gândești la femeie, la familia ei. Să știi că, în anumite condiții, ORICUI i se poate întâmpla o nenorocire și oricine poate avea momente de ”prostie” maximă în viața lui (oboseală, stres, boală, neștiință etc).
    După care poate apărea , întotdeauna, unul mai ”deștept” ca tine, care să spună ”ce prost era și ăsta”.
    Deci, eu spun că e mai bine să fim solidari și empatici, altfel nu vom face nimic, niciodată, în afară de a ne bălăcări unii pe alții.
    Să nu uităm că , după 1989, a trebuit să vină străinii să ne scoată din rahat, să aibă grijă de orfani, să ne facă orfelinate umane (nu lagărele noastre de exterminare), să aibă grijă de handicapați, de ”aurolacii ăia jegoși”. Să ne dea lecții de umanitate.

  17. #17
  18. #18
  19. #19
  20. #20

    Sunt zeci de oameni nebuni in Gara Craiova ,si nimeni nu face nimic. Eu am fost agresata de o nebuna si spart nasu. Si nimeni nu face nimic toti stau cu mâinile in san.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.