Festivalul culorilor, țeapă pentru cei care au cumpărat biletele

Festivalul culorilor, țeapă pentru cei care au cumpărat biletele

2.430
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pe 4 iunie a fost anunțat un super festival, la Craiova, Festivalul culorilor. După ce persoanele contactate pentru a colabora la realizarea spectacolului și vânzarea biletelor nu au mai reușit să dea de organizator, au început să apară semne de întrebare legat de acest eveniment. „Mii de oameni colorați, fun, distracție, muzică, dans. Evoluție spirituală, libertate de exprimare și deschidere spre noi orizonturi. Festivalul Culorilor este o bătălie de culori care iți aduce experiența de neuitat, ca sa te distrezi pe cinste si sa iti faci un oras intreg de prieteni noi. Vino să îți colorezi emoțiile și prietenii! Artiști internaționali și naționali; muzică live, activități artistice și culturale, distracție și vibe pozitiv“, așa sună anunțul evenimentului.

 

Așa-zișii organizatori au contactat salonul La Belle Femme din Craiova pentru un parteneriat. În schimbul promovării în timpului festivalului și pe flyere, aceștia se obligau să vândă biletele. După ce au vândut bilete în valoare de aproximativ 5000 de lei, reprezentanții salonului au aflat cu stupoare că festivalul a fost anulat, iar organizatorii nu sunt de găsit. „Au fost bilete cu 30, 50 și 75 de lei. Pe 10 mai i-am dat 2.985 de lei celui care m-a contactat, iar pe 20 mai i-am virat în cont încă 1.765 de lei. Ieri m-a sunat un domn din Galați, și el proprietar de salon, care s-a ocupat de vânzarea biletelor pentru Festivalul Culorilor din Galați, că nu a primit plicurile și că sigur ne-am luat țeapă. Ce o să le spun eu oamenilor acum? Am văzut și eu că au postat pe facebook că s-a anulta. Am încercat să-i sun, dar telefonul este închis“, a povestit Alina Coara, reprezentanta salonului.

 

Femeia a mers la poliție pentru a depune plângere împotriva organizatorilor. Pe pagina evenimentului au anunțat că s-a anulat deoarece nu s-au vândut suficiente bilete, însă la Primăria Craiova nu s-a depus nici măcar cerere pentru organizarea festivalului. Și la Ploiești s-a întâmplat același fenomen. Din spusele proprietarei salonului, și sigla Craiova Forum apare pe afișele evenimentului, în condițiile în care între societatea noastră și așa-zișii organizatorii nu a existat niciun contract de parteneriat.

 

Am încercat să îi contactăm și noi pe organizatori. Telefonul este închis, le-am lăsat și un mesaj pe Facebook, însă nu am primit încă un răspuns.



6 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5669

    Multi tepari in tara asta…

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3551

    DIN CE IN CE MAI MULTE TEPE DE ACEST GEN.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    604

    Sigur Famme şi nu Femme? Că în franceză există cuvântul femme (femeie), famme nu există.
    Poate ar trebui să schimbe numele salonului, din „La Belle Femme” (am verificat, aşa se numeşte de fapt) în „La Stupide Femme”. Sau în „La Belle, mais Stupide, Femme”.

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    127

    Pai daca legea e blanda cu jegurile astea!!…normal ca ele se inmultesc!! Rusine!!

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4267

    A incasat omul 1000 de euro si a plecat in vacanta.

  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-01-2016
    Mesaje
    35
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    A incasat omul 1000 de euro si a plecat in vacanta.

    BAIAT DESTEPT!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.