Grav accident pe Centura de Nord (Foto)

Grav accident pe Centura de Nord (Foto)

91.285
133
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Plimbarea a trei tineri craioveni s-a sfârșit brusc și violent, aseară, după ce șoferul, de 22 de ani, a pierdut controlul volanului, iar mașina sa BMW s-a izbit de un cap de pod, apoi, în urma impactului, s-a răsturnat în afara drumului. Șoferul a fost grav rănit. accident deni 3

 

Evenimentul rutier a avut loc aseară, 20 octombrie, în jurul orei 23.10, pe DN 65 F (zona giratoriu Centura de Nord – Consul). Daniel Stana, de 22 de ani, din Craiova, conducea un autoturism BMW, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat.

 

Conducătorul auto nu a redus viteza de deplasare la trecerea prin intersecţia cu Aleea IV Şimnic, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un cap de pod din beton. Din impact, autoturismul s-a răsturnat pe partea dreaptă în afara părţii carosabile”, a precizat Alin Apostol, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, conducătorul auto a fost rănit grav, de asemenea și unul dintre pasageri – Constantin Alexandru Corzaru, de 21 de ani este în stare gravă, iar Andrei Dajă, de 22, un alt pasager, a suferit leziuni ușoare.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 



133 COMENTARII

  1. #101
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-11-2006
    Mesaje
    12
    Citat Mesaj initiat de █ VeNoM™ █
    Citat Mesaj initiat de Patrick07
    Citat Mesaj initiat de Tabasthar
    Daca sunteti amabili si vreti sa va dezvaluiti identitatea pe privat va-s multumii personal Bafta !!!
    Citat Mesaj initiat de █ VeNoM™ █
    La cat de frumos si corect te exprimi parca ti-ar sta bine si tie bine intre 4 scanduri ! Un analfabet , agramat si frustrat in minus = Un castig pentru umanitate ! Daca Dumnezeu decide soarta…tu nu ai nicio justificare pentru viata pe care o irosesti !

    Daca zici ca Dumnezeu decide soarta, atunci tu de ce le doresti moartea? Te contrazici ca prostul!! Stii tu de viata mea sau a lor, cu siguranta suntem mai sus ca tine, eu unul am terminat aici discutia, nu ma pun la mintea voastra

    Patrick…Nu trebuie sa fii „The Mentalist” sa-ti dai seama ca esti unul din „specimenele” ce reusesc sa faca masina acordeon pe un drum drept ! Ti-ai facut cont ieri ca sa le iei apararea celor 3 ce au vrut sa mute un cap de pod…. a dracu coincidenta ! Daca voi nu sunteti capabili sa mergeti in linie dreapta nu este problema ca va pierdeti viata pentru ca un prost vitezoman in minus este o sansa ca o familie nevinovata sa scape de un accident mortal provocat din unul d-ai vostrii in timp ce saracii se deplaseaza regulamenatr ( Vezi Exemplul Silviu Lung). Daca se intampla chiar sa fii unul din cei trei „naroji” (ceea ce pare foarte ptobabill inca odata dupa cum te adresezi celor ce ii condamna) ar fii bine sa fii recunoscator ca esti in viata si nu datorita unui „Miracol Dumnezeesc” ci unei stiinte si tehnici de dezvoltare si implementare a tot mai multor elemente de siguranta in autovehicule sa scada riscul mortal (gen Centuri siguranta/Airbaguri/ Sasiu deformabil la impact (Credit VOLVO )) si mai Ales unui mare element de SANSA ! Asa ca nu mai incuraja si apara prostii si vitezomanii….ca nu fac decat sa puna viata lor si cel mai grav a altor persoane in pericol ! Nicio fetita nu a fost uda ca a vazut un voinic mergand cu acul de la vitezometru spre maxim ! Asa ca nu te mai injura cu userii pe forum , ce nu sunt impresionati de 3 copii ce si-au invatat lectia in modul grav….Desi par mai suferinzi pentru cazanul de masina facut acordeon si nerecunoscatori pentru faptul ca au scapat in viata.

    Frate, din nefericire Romania este „liderul” european la numarul de accidente rutiere, desi e o tara relativ mica. Mai mult, pana si romanii plecati produc accidente grave, in afara Romaniei. Este vorba de o mentalitate de doi lei, lipsa de educatie si spirit civic, o dobitocenie crasa a unei mari proportii a noastra.

    Multi miorlaie ca sunt drumurile proaste si inguste, de-aia se produc accidente. Dar un om normal la cap, nu incetineste in eventualitatea unui drum prost si ingust? In oras daca mergi cu 50 kmh esti injurat si claxonat, nu denota asta un tembelism cras al majoritatii participantilor la trafic? Revii tot la spiritul civic si comportamentul social.

    S-a inradacinat la noi ideea proasta de a-ti lua masina ca sa-ti arate un oarecare statut social, statut social din nefericire apreciat la nivel de smecherie. „Cat de tare merg, cat de tare intru in viraje, cat de tare se aude muzica din masina etc.”.

    Lumea nu e educata sa-si cumpere o masina sa ajunga din punctul A in punctul B, cat mai in siguranta si fara stres posibil. In doua sute de km romanul isi pune viata in pericol de 5 ori si pe a altora de 3 ori, Pentru teribilism, prostie, lipsa de educatie, etalare a talentelor de conducator auto, pentru impresionarea participantilor la trafic, sau in cel mai fericit caz pentru 15 minute.

    in plus fata de predispozitia romanului spre prostie, mai apare si lipsa de reactie a politiei, pentru ca sunt putini si nu sunt bani. E un cerc vicios si canceros din care nu vom scapa prea curand.

    Bafta.

    step into my world
  2. #102
    0-day Member
    Data de inscriere
     22-10-2016
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de koss®
    Mare pacat ca nu au murit toti..

    Mare pacat ca tea nascut mata pe tine.vezi-ti de viata ta

  3. #103
    Junior
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    85

    Alt cordit care sare in apararea cocalarilor care isi facu cont in dimineata asta ca sa injure el paia de nu sunt ca el si doreste moastea unor nemernici inconstienti ca astia. Astora asta le trebuie, ca asta cauta singuri, asa ca nu le mai luati apararea si injurati lumea ca le doreste moartea. Aproape au gasit ce au cautat, sper ca data viitoare sa gaseasca 100%, dar fara a implica oameni nevinovati.

  4. #104
    Junior
    Data de inscriere
     22-07-2007
    Mesaje
    67

    Tabasthar aka Dragomir Catalin – ma umpli de scarba.

    Ce ma uimeste si mai tare este ca ai in jur de 35 de ani, ma asteptam sa ai 12 sau ceva de genul

    Pentru toti care achesati la ideile lui puteti sa il contactati telefonic 0761859889

    In secunda asta scriu celor de la Cummins sa ii intreb daca se regasesc in oameni ca tine

    Nu suport cacanarii care incearca sa negocieze inclusiv o oferta buna!!!
  5. #105
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6088
    Citat Mesaj initiat de Popescuionutz
    Citat Mesaj initiat de koss®
    Mare pacat ca nu au murit toti..

    Mare pacat ca tea nascut mata pe tine.vezi-ti de viata ta

    MARE PĂCAT CĂ NU AU MURIT TOȚI !!!
    Uite scriu cu caps lock ca sa fiarba sangele in voi, martalogilor care tineti apararea unor pusti teribilisti. Asa educatie dati voi la altii.

    Mai are rost să ma repet. Eu cred că nu
    Luați de aici dedicație:

    E plin pământul de viermi și de hoituri
    De hoți infractori ce pândesc pe la colțuri
    E plin pământul de papițoi mincinoși
    De oameni anoști, perverși ofticoși
    E plin pâmântul de proști și de falși
    De oameni retarzi, îngălați și fricoși
    E plin pâmântul de muște și ciori
    Eu aș face un bine, i-aș ucide pe toți..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  6. #106
    Gamer
    Data de inscriere
     31-03-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    9
    Citat Mesaj initiat de mihaic.pruna
    Celor care spun ca trebuiau sa moara toti trei le doresc sa aiba copii care sa pateasca la fel. Multa sanatate!

    Exact ceea ce voiam eu sa spun. Voi, idiotilor care comentati mai sus, ce ati spune daca cei doi care acum sunt INTERNATI LA TERAPIE INTENSIVA (FRACTURA DE BAZIN CU HEMORAGIE INTERNA SI PICIOR AMPUTAT) ar fi copiii vostri?
    STIM DOAR SA ARUNCAM NOROI IN ALTII, dar de fapt nici nu stim care a fost cauza accidentului sau in ce circumstante s-a produs. Cand vreodata va fi o stire de pe forumul asta corecta? S-a spus ca doar unul dintre cei trei are rani grave. De fapt, ambii sunt la fel de grav raniti.
    Sper sa patiti exact ceea ce ati spus voi. Ce conteaza marca masinii si cati bani a dat pe ea pana la urma?

  7. #107

    D-zeu sa le dea sanatate ,sunt doar niste copii si au toata viata inainte !

  8. #108
    Junior
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    87
    Citat Mesaj initiat de M0tan31u
    Tabasthar aka Dragomir Catalin – ma umpli de scarba.

    Ce ma uimeste si mai tare este ca ai in jur de 35 de ani, ma asteptam sa ai 12 sau ceva de genul

    Pentru toti care achesati la ideile lui puteti sa il contactati telefonic 0761859889

    In secunda asta scriu celor de la Cummins sa ii intreb daca se regasesc in oameni ca tine

    Ba ionica daniel marian, ai sunat ba la Cummins ? ce ti-au zis? ce ai aflat? il puteti contacta pe acest frustrat terminat pe adresa de mail ionica.daniel@gmail.com si la telefon 0730008557 sa stati de vorba cu un retard frustrat

  9. #109

    Nu mai vorbiti urat,sunt doar niste copii ! Fiecare are dreptul la viata si fiecare face greseli,nu este bn. sa judecam !

  10. #110
    Newcomer
    Data de inscriere
     31-05-2015
    Mesaje
    25

    Voi comentatori de ocazie care va spuneti părerea după marca mașini , nu va ganditi ca acea mașina a fost condusă de un șofer dar au fost 3 victime. Abtineti-va de la comentarii fără rost si negandite , vedeți-va de mașinile voastre si de drumul vostru.” Câinele moare de drum lung si prostu de grija altuia”.

  11. #111
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6090
    Citat Mesaj initiat de raioga
    Voi comentatori de ocazie care va spuneti părerea după marca mașini , nu va ganditi ca acea mașina a fost condusă de un șofer dar au fost 3 victime. Abtineti-va de la comentarii fără rost si negandite , vedeți-va de mașinile voastre si de drumul vostru.” Câinele moare de drum lung si prostu de grija altuia”.

    SI prostii mor din prostia lor

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  12. #112
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-12-2014
    Mesaje
    32
    Citat Mesaj initiat de raioga
    Nu mai vorbiti urat,sunt doar niste copii ! Fiecare are dreptul la viata si fiecare face greseli,nu este bn. sa judecam !

    Stimata domnisoara/doamna tocmai dreptul meu la viata il apar :in loc de capul de pod putea intra intr-o masina in care sa fiu eu (chiar circul prin zona aceea) sau in care care puteai sa fii dumneata sau cineva apropiat dumitale (si nu cred ca atunci mai aveai parerea aceasta). Fiecare isi cumpara ce marca de automobil vrea , ce isi permite si cu cati cai putere doreste (nu sunt de acord cu acesta – din punctul meu ar trebui o restrictie in acest sens in ceea ce priveste varsta si experienta), dar ca sa faci pe” racer-ul ” pe drumurile publice este ilegal.

  13. #113
    Junior
    Data de inscriere
     22-07-2007
    Mesaje
    68

    Tabasthar demersul meu a fost in ideea ca incerc sa invat un copil de 12 ani ca nimic nu mai este privat, ca trebuie sa iti cantaresti spusele deoarece internetul te demasca

    Ulterior am aflat ca la tastatura se afla un troll de 35 de ani pe care nu am ce sa il mai invat deoarece daca a ajuns la varsta asta si se comporta precum o maimuta care arunca cu propriile excremente e o cauza pierduta

    Copilul de 12 ani mai avea o sansa, dumneavoastra domnule sunteti esuat. Aveti un caracter de toata lauda si o gandire cerebrala ce va lipseste cu desavarsire

    comentariile sunt de prisos daca nu va intereseaza nici macar ca maine ajungeti la lucru si dati nas in nas cu colegi de-ai dumneavoastra care poate ajung sa vada defecarile pe care le faceti pe acest forum (o alta bila neagra este pentru cei de la CVF ca perimit asa ceva)

    Success

    Nu suport cacanarii care incearca sa negocieze inclusiv o oferta buna!!!
  14. #114
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-10-2016
    Mesaje
    6
    Citat Mesaj initiat de █ VeNoM™ █
    Patrick…Nu trebuie sa fii „The Mentalist” sa-ti dai seama ca esti unul din „specimenele” ce reusesc sa faca masina acordeon pe un drum drept ! Ti-ai facut cont ieri ca sa le iei apararea celor 3 ce au vrut sa mute un cap de pod…. a dracu coincidenta ! Daca voi nu sunteti capabili sa mergeti in linie dreapta nu este problema ca va pierdeti viata pentru ca un prost vitezoman in minus este o sansa ca o familie nevinovata sa scape de un accident mortal provocat din unul d-ai vostrii in timp ce saracii se deplaseaza regulamenatr ( Vezi Exemplul Silviu Lung). Daca se intampla chiar sa fii unul din cei trei „naroji” (ceea ce pare foarte ptobabill inca odata dupa cum te adresezi celor ce ii condamna) ar fii bine sa fii recunoscator ca esti in viata si nu datorita unui „Miracol Dumnezeesc” ci unei stiinte si tehnici de dezvoltare si implementare a tot mai multor elemente de siguranta in autovehicule sa scada riscul mortal (gen Centuri siguranta/Airbaguri/ Sasiu deformabil la impact (Credit VOLVO )) si mai Ales unui mare element de SANSA ! Asa ca nu mai incuraja si apara prostii si vitezomanii….ca nu fac decat sa puna viata lor si cel mai grav a altor persoane in pericol ! Nicio fetita nu a fost uda ca a vazut un voinic mergand cu acul de la vitezometru spre maxim ! Asa ca nu te mai injura cu userii pe forum , ce nu sunt impresionati de 3 copii ce si-au invatat lectia in modul grav….Desi par mai suferinzi pentru cazanul de masina facut acordeon si nerecunoscatori pentru faptul ca au scapat in viata.

    In primul rans nu sunt unul dintre ei, nu ii apar pt viteza care au avuto, chiar eu am condamnat conductorul pt ca, conducea f urat din punctul meu de vredere. Dar sa suport cum niste cretin le doresc MOARTEA, asta NU. Asta ma facut sa mi ies din minti, pt mn, sunt niste jeguri de persoane, prost educati… Tot ce este mai rau pe pamantul asta. Se vede ca sunt romani… Numai ei se pot exprima asa urat… Traiesc in strainatate si nu am intalnit asa fel de specimente niciodata!! App pt ei, sunt bine toti 3 baietii, au scapat de orice pericol! Poate muriti voinde ciuda daca tot le doreati moartea

  15. #115
    Junior
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    88

    Ba patrik englezule care esti tu englez pai atunci sa traiasca toti cocalarii astia pe care tu le pui palma, si sa intre cu masina in tine, in familia ta, in rudele tale, in tot neamul tau si prietenii tai. Noi vrem sa moara pana nu ne omoara ei pe noi. De data asta a fost un cap de pod in calea lor, in alt caz este o masina cu oameni nevinovati, care multi dintre ei mor din cauza acestor idioti inconstienti care se dau ciumegi ca si-au luat un bemveu ca sa isi arate talentele de sofer idiot. Asta le trebuie, sper ca data viitoare sa gaseasca ce cauta 100%, dar nu in masini cu oameni nevinovati, in capate de pod, stalpi sau copaci. BAFTA !!!
    PS. Si pe noi ne scoate din minti cand vedem pastia de le sar in apararea idiotilor si le plang de mila. Nu, nu trebuie sa va para rau de asemenea specimene de scursuri ale societatii. In locul acelui cap de pod daca era masina cu familia ta sau rudele ale cred ca nu mai vorbeai asa de frumos daca iti omora tie pe cei dragi.

  16. #116
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-11-2006
    Mesaje
    13
    Citat Mesaj initiat de Tabasthar
    Ba patrik englezule care esti tu englez pai atunci sa traiasca toti cocalarii astia pe care tu le pui palma, si sa intre cu masina in tine, in familia ta, in rudele tale, in tot neamul tau si prietenii tai. Noi vrem sa moara pana nu ne omoara ei pe noi. De data asta a fost un cap de pod in calea lor, in alt caz este o masina cu oameni nevinovati, care multi dintre ei mor din cauza acestor idioti inconstienti care se dau ciumegi ca si-au luat un bemveu ca sa isi arate talentele de sofer idiot. Asta le trebuie, sper ca data viitoare sa gaseasca ce cauta 100%, dar nu in masini cu oameni nevinovati, in capate de pod, stalpi sau copaci. BAFTA !!!
    PS. Si pe noi ne scoate din minti cand vedem pastia de le sar in apararea idiotilor si le plang de mila. Nu, nu trebuie sa va para rau de asemenea specimene de scursuri ale societatii. In locul acelui cap de pod daca era masina cu familia ta sau rudele ale cred ca nu mai vorbeai asa de frumos daca iti omora tie pe cei dragi.

    Sambata un roman de 35 de ani cu o alcoolemie de 117 mg/l a reusit sa intre pe contrasensul unei iesiri/intrari din zona autostrazii si a dat peste doua gagici. Le-a bagat in spital pe amandoua. Este aproape o regula ca o data pe saptamana un roman beat / teribilist jegos sa produca un accident.

    Sunt mult mai mult cocalari din astia decat ne putem noi imagina.

    step into my world
  17. #117

    Ceilalti doi raniti usor!!! Pierderea unui picior e o rana usoara????? Vorbiti mumai tampenii. Mergeti in spital si interesati-va de starea lor de sanatate nu mai dati stiri la plesneala Craiova Forum!!!!

  18. #118
    0-day Member
    Data de inscriere
     22-10-2016
    Mesaje
    1

    Copiii sunt bine si au un mesaj pentru voi:”CE NE DORITI VOI NOUA SA VI SE INTAMPLE VOUA !!!”

  19. #119
    Junior
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    91
    Citat Mesaj initiat de Popescuionutz
    Copiii sunt bine si au un mesaj pentru voi:”CE NE DORITI VOI NOUA SA VI SE INTAMPLE VOUA !!!”

    Si noi le dorim ca data viitoare sa nu mai scape, si sa nu dea in masini sa omoare si pe altii nevinovati. Sansa lor de a gasi ceea ce cauta tot capetele de pod, copaci sau stalpi ramane. Si nu in ultimul rand aceeasi urari si celor ca ei de le pun parma aici.

    PS. Poate ati vazut aseara la tv., cum un putoi dasta de 18 ani care abea luase carnetul, se intalnea cu o pisy de 16 ani pentru prima data, si ia ghiciti deznodamantul intalnirii(prima si ultima). Corditul, putoiul, cocalarul, cretinul, sau cum vreti voi sa-i ziceti, ce credeti ca face ? evident da tapa la masina sa-i arate lu pisi ce jmecher e el si ca merge cu viteza mare, si ca sa vezi, a dat in parapetul soselei putoiul, dupa care se raspurna si i se opri acul la peste 160 la ora, si o azvarli pe pisy din masina care a si murit, de putoi nu au zis nimic. Culmea ar fi ca acest cordit basit sa fi scapat. Pai pana cand asa ceva ? cat sa tolerezi ? cum sa plangi pe retardul asta idiot, putoiul care vrea sa se dea in spectaciol. Pacat ca acesti NENOROCITI, omoara oameni”nevinovati” pun ghilimele pentru ca si cei care se suie la volan si nu ia masura de al atentiona, inseamna ca le place, si sunt de acord, ba chiar altii induma, vedeti clipurile cocalarilor care se filmeaza cand alearga masinile pe strazi sub indrumarea altor cocalari corditi. Pai cum sa iti para ma rau de putoii astia care cauta moartea cu lumanarea? duca-se, pana nu omoara pe altii nevinovati, ca nu sunt putini.

  20. #120

    Da tu cine esti ma de soliciti ajutorul ? Vrei sa ajuti pramatiile ca sa se faca bine si data viitoare sa se infiga in tine sau in masina cu oameni sa omoare lume nevinovata ? Pacat ca nu au gasit 100% ceea ce au cautat. „PACAT !!”

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.