Irakieni ascunși în microbuz prinși în Vama Calafat

Irakieni ascunși în microbuz prinși în Vama Calafat

4.878
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

5000 de euro au plătit cinci irakieni unui bulgar în speranța că vor ajunge în Germania. Planul lor le-a fost dejucat de polițiști de frontieră de la Calafat și au ajuns împreună cu bulgarul pe mâna autorităților din Bulgaria.

 

La puțin timp după miezul nopții, la  Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat un bulgar la volanului unui Iveco fără încărcătură. Mașina goală le-a dat de gândit polițiștilor care în umra controlului au descoperit în spatele scaunului șoferului un perete dublu în care erau îngesuiți irakienii. „În cadrul cercetărilor preliminare, s-a stabilit că persoanele în cauză, care nu aveau documente de călătorie asupra lor, sunt cetăţeni irakieni, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani. Aceștia au declarat că au plecat din țara de origine și au trecut ilegal în Turcia, apoi în Bulgaria, unde au fost preluați de cetățeanul bulgar , care i-a ascuns în microbuz, contra sumei de 5000 de euro, pentru a-i transporta în Germania“, a declarat Romică Ivănoiu, purtător de cuvânt  S.T.P.F. Dolj. Cei cinci irakieni au fost predați autorităților bulgare pentru continuarea cercetărilor.

 

Forografie simbol



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3877

    NAIVI

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4560

    Platesc bine irakienii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.