(Foto) O persoană a murit și alte patru au fost rănite, la...

(Foto) O persoană a murit și alte patru au fost rănite, la Brădești

1.832
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Cinci persoane de cetățenie bulgară au fost implicate într-un grav accident de circulație petrecut azi-noapte, în județul Dolj, pe drumul Craiova-Filiași, în zona localității Brădești. Un bărbat în vârstă de 36 de ani și-a pierdut viața, iar alte două persoane au ajuns la Spitalul Județean din Craiova, în urma evenimentului rutier petrecut pe fondul oboselii.

IMG_0521

Șoferul unui autoturism Audi A8 a pierdut controlul asupra volanului din cauza oboselii și s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma accidentului, un bărbat a murit, iar alte două persoane au ajuns la Spitalul Județean din Craiova. Șoferul vinovat de producerea accidentului a suferit doar câteva leziuni ușoare.

A fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă“, a precizat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

În autoturismul Audi A8 se aflau cinci persoane de cetățenie bulgară. Accidentul a avut loc pe DE 70. Victimele veneau de la Filiași și se îndreptau spre Craiova.

Foto principală: arhivă; foto interior: IPJ Dolj



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1765

    Viteza

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2900

    Praf s-au facut. Viteza ucide !!

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2566

    viteza….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.