Dolj, Oltenia: Percheziții la o grupare specializată în infracțiuni economice cu fier...

Dolj, Oltenia: Percheziții la o grupare specializată în infracțiuni economice cu fier vechi

986
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Polițiștii din cadrul B.C.C.O. Craiova și procurori D.I.I.C.O.T. — Serviciul Teritorial Craiova au efectuat, ieri, 19 percheziții, pe raza județelor Dolj, Mehedinți, Olt, Ilfov și Giurgiu, la sediile sociale și punctele de lucru ale unor persoane juridice și la domiciliile membrilor unui grup infracțional, specializat în infracțiuni de evaziune fiscală, care au prejudiciat statul cu circa un milion de euro.

Anchetatorii au ridicat sisteme informatice, mijloace de stocare a datelor informatice și documente cu valoare probatorie privind activități comerciale ilicite.

Din cercetări, a reieșit că, începând cu 2011, membrii grupului infracțional organizat, utilizând mai multe societăți comerciale de tip ”fantomă”, ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 1.000.000 de euro, prin evaziune fiscală.

Doar prin intermediul uneia dintre firme, cu sediul în Drobeta Turnu Severin, membrii grupării ar fi provocat un prejudiciu de peste 500.000 de euro, prin declararea fictivă a mai multor achiziții de deșeuri feroase și neferoase.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1559

    La pușcărie

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-02-2010
    Mesaje
    17

    fdfdfd

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-02-2010
    Mesaje
    17

    Toti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.