Pe scuter, băut și fără permis

Pe scuter, băut și fără permis

5.427
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Un bărbat de 31 de ani din Plenița a reușit aseară  „performanța“ de a e alege cu un dosar penal pentru 3 infracțiuni. Tânărul care conducea un moped a fost oprit de un echipaj de poliție pentru un control. Când i-au cerut actele oamenii legii au constatat că acesta nu are permis. Ba mai mult mirosea a alcool, așa că l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind în stare de ebrietate bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, însă a refuzat. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul neînmatriculat“, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.
Nu a fost singurul șofer băut depistat în week-end. Alți doi tineri, unul de 31 de ani din Craiova și un altul de 28 de ani din Melinești, s-au ales cu dosare penale după ce au fost testați cu aparatul etilotest care a indicat valori mult peste limita legală.


2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4013

    UN CRETIN PUSCARIE 10 ANI.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-09-2016
    Mesaje
    15

    Taranii si nu numai, merg ei cu masini fara permis, dapai cu scuterle, si mai ales la tara

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.