Percheziții în Craiova, Poiana Mare și Podari

Percheziții în Craiova, Poiana Mare și Podari

14.281
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 50 de polițiști au efectuat, în această dimineață, 15 percheziții domiciliare în municipiul Craiova și comunele Poiana Mare și Podari din Dolj, la sediul unei societăți comerciale și locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de evaziune fiscală.

 

Din cercetările efectuate de anchetatori, s-a stabilit faptul că în perioada 2011-2013, persoanele vizate, în calitate de administratori sau contabili ai unei societăţi comerciale, cu sediul în Poiana Mare, au înregistrat în evidența contabilă a societăților documente fictive privind achiziția unor importante cantități de deșeuri feroase și neferoase de la societăți fantomă, diminuând astfel obligațiile fiscale datorate bugetului consolidat al statului de cele trei societăți, cu suma totală de aproape 900.000 lei.

 

Șapte persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj în vederea audierii și continuării cercetărilor.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-05-2006
    Mesaje
    6

    Stirea este incompleta, sau mai bine spus, falsa. Mai intai documentati-va bine inainte sa dati o stire, zic eu. Cele 7 persoane duse la sediul politiei nu au nici o legatura cu respectiva firma. Si nu stiu cine a stabilit asa repede totul cand s-au efectuat abia ” în această dimineață, 15 percheziții domiciliare în municipiul Craiova și comunele Poiana Mare și Podari din Dolj”. Ati putea fi dati in judecata pentru calomnie. (Eu asa as face)

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.