Procurorii au contestat sentința primtă de Silviu Lung

Procurorii au contestat sentința primtă de Silviu Lung

6.962
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

1 an și patru luni de închisoare cu suspendare. Este sentința primită de Silviu Lung în cazul accidentului mortal pe care l-a provocat. Procurorii sunt nemulțumiși și au contestat decizia magistraților Judecătoriei Craiova, iar în septembrie dosarul va fi judecat la Curtea de Apel.

 

Fostul portar al naționalei a provocat un accident în ianuarie 2014.  Anchetatorii au stabilit că Silviu Lung avea viteză, în condiții de trafic îngreunate. Într-o curbă a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autoturism. În urma impactului, șoferul, un bărbat de 41 de ani, a murit pe loc. În mașină se aflau și copiii victimei pe care îi ducea la școală. Cei doi frați au fost răniți și au ajuns la Spitalul de Urgență Craiova.

 

Silviu Lung a fost condamnat pentru ucidere din culpă la 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare. Magistrații au dispus ca societatea de asigurări să achite familiei victimei 85.000 de euro și 160.000 de lei drept daune morale și materiale. Copiii primesc și ei câte 1000 de lei lunar începând cu luna aprilie 2016.

 

Procurorii au contestat decizia instanței, iar primul termen la Curtea de Apel Craiova a fost stabilit pe 1 septembrie.

 



10 COMENTARII

  1. #1

    1 an si patru luni i se da unuia care fura gaini .Domnul din imagine,indiferent cine a fost sau cum se numeste a omorat un om ,iar cei doi copii ai lui au fost grav raniti .Domnilor Judecatori ,Dumnezeu va vede si nu stiti cand o sa fiti loviti de necaz.Daca sunteti corupti mai devreme sau mai tarziu o sa va ajunga bratul lung al legii. Rusine !!

  2. #2

    Silviu Lung, dormi bine noaptea stiind ca ai nenorocit o familie ?? Domnilor Judecatori ,,asa ati facut si cu nevasta lui Adrian Paunescu ,aia tot asa a omorat trei oameni nevinovati,atunci Carmen Paunescu a primit 2 ani cu suspendare pentru 3 morti .UCIGASILOR !!

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     22-11-2006
    Mesaje
    88

    Pai ce ? Asta are liber la ucis ca a fost portar ?

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4407

    Nu este prima data pt Silvica.

  5. #5
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5794

    Pe vremea lu’ Ceausescu.. se dadeau 2 telefoane la partid si se musamaliza mult mai discret ca acum… Acum musamalizeaza justitia si judecatorii.. 1 an si 4 luni cu suspendare.. ca si cum nu ar fi nimic . Banii aia nu ii plateste el. Ii plateste firma de asigurare ghici de unde.. din buzunarul nostru al tuturor care contribuim la RCA obligatoriu.. Deci singurii care avem de pierdut suntem noi, astia care suntem cinstiti si nu suntem infractori si criminali.. noi ramanem si cu banii luati, si cu sentimentul de nesiguranta si injustitie si mai profund din Romania..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  6. #6

    Omul asta…indiferent de cine a fost….a nenorocit o familie….

  7. #7

    Așa ar fi logic, dar găinarii primesc, de multe ori, pedepse foarte dure, cu executare, de parcă ar fi tras cu mitraliera în mulțime.
    În România e invers, totul e invers: amărâții rpimesc șapte ani cu executare (am văzut așa ceva), criminalii primesc concedii, iar statul și judecătorii …Ce rost mai are să continuu.

  8. #8
    De-al casei
    Data de inscriere
     31-10-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    258

    doar atat,inseamna ca viata omului omorat si ca a distrus o familia nu a contat,bine stam…

  9. #9
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4847

    silvica dute tata pe alecsandri.

  10. #10
    Member
    Data de inscriere
     19-06-2011
    Mesaje
    121

    rusine dl. magistrati\,cum draq la astia cu bani dati pedepse mici cu suspendare si in cazuri mai minore sunteti aspri, nu cumva se practica spaga si la nivelul dumneavoastra?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.