Pui de uliu ucis cu cruzime. Un bărbat și-a asmuțit câinele...

Pui de uliu ucis cu cruzime. Un bărbat și-a asmuțit câinele pe bietul animal pentru amuzament (VIDEO)

3.899
73
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cruzime fără margini! Un doljean și-a asmuțit câinele pe un pui de uliu căzut pe câmp. A făcut-o pentru amuzament și a filmat întrega scenă cu telefonul mobil, iar apoi a postat-o pe internet.

 

Vă avetizăm că imaginile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

 

Sorin Cojocaru, în vârstă de 28 de ani, din localiatea Gercești, a găsit pe câmp un pui de uliu șorecar rănit. Bărbatul și-a pus câinele să omoare pasărea. Pe imagini se aude cum îl încurajează, ba mai mult își felicită câinele după ce bietul animal este sfârtecat.

 

Imaginile șocante au ajuns și la poliție. Oamenii legii au întocmit pe numele bătbatului un dosar penal pentru vânarea unei specii ocrotite de lege. În fața anchetatorilor acesta nu a schițat nicio remușcare și le-a spus că şi-a pus câinele să omoare puiul de uliu pentru că aşa a vrut. Sorin Cojocaru riscă acum un an de închisoare sau o amendă penală în valoare de 60.000 de lei.

 

Nu este pentru prima dată când bărbatul are probleme cu legea. În urmă cu câțiva ani a fost prins cu un pistol în mașina. Și atunci s-a ales cu un dosar penal pentru că nu și-a depozitat arama corect.

 



73 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Avem Poliția Animalelor !!!

  3. #3

    Se pare ca avem si cacati cu ochi

  4. #4

    Bine ca de copii strazi nu va pasa

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     12-12-2012
    Mesaje
    196

    ai trait 28 de ani degeaba bah. am vazut copii in scutece cu mai multa minte decat tine.

    ''I fear the day that technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots.'' Albert Einstein. That day is today.
  6. #6

    Sorecarul comun e specie protejata de lege pentru ca distruge soarecii,sobolanii care fac rau culturilor, ar trebui bagat cativa ani la racoare sa aiba timp sa se gandeasca ca a facut mai mult rau decat bine omorandu-l !

  7. #7
  8. #8
    Member
    Data de inscriere
     27-01-2013
    Mesaje
    198

    Ii doresc o moarte la fel!

    Tel:0761523692/0724925541YM:kraft.auto@yahoo.com
  9. #9
    Junior
    Data de inscriere
     07-09-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    55

    Ce om tampit… sa-si invete cainele sau o pisica sa vaneze soareci si sobolani nu sunt in stare, bine ca distrug echilibrul natrual… sa doarma in casa si pat cu soareci si sobolani care se inmultesc in prostie, la fel ca si astfel de oameni.

    Sa incercati sa AJUTATI colegii de pe forum. Lumea vine aici sa si invete ceva. Daca un utilizator primeste glume si raspunsuri ironice, nu va invata nimic, iar pe viitor va va raspunde cu aceeasi moneda.Sa le multumiti celor care va ajuta. Un simplu multumesc il face pe cel care a ajutat sa se simta bine si sa repete gestul si pe viitor.'Vorba dulce mult aduce.'
  10. #10

    Si cica de ce nu ne vrea UE…

  11. #11
  12. #12

    esti proasta ingramadita. arati de peste 50 de ani, dar nu prea intelegi cum functioneaza lumea.

  13. #13
  14. #14
  15. #15

    Văd că un retardat a dat „love” la așa ceva. No comment.

  16. #16
    Member
    Data de inscriere
     31-10-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    218

    sa suporte consecintele.

  17. #17

    De unde ai tras concluzia asta cu copii strazii, numai tu știi. Dacă ne pasa si de natura înseamnă că nu ne mai interesează și altceva ? Pari genul care și azi il caută pe Iliescu pe buletinele de vot !

  18. #18

    Dacă aș avea mintea lui as zice să îi mierlim si noi câinele retardatului…să vedem cum i-ar fi ? Ce ras de tâmp are în filmulet, când chinuie un suflet nevinovat. Oare cât o avea IQ-ul ? Si din cauza unor astfel de imbecili copii nostrii nu se vor bucura în viitor de multe specii de animale…

  19. #19
    0-day Member
    Data de inscriere
     27-05-2016
    Mesaje
    0

    Individul care a facut asa ceva este clar cat de bolnav este. Mie personal, imi este frica de faptul ca printre noi exista asemenea specimene. Azi chinui un animal , maine chinui un om …. Din pacate, cei mai multi dintre noi degeaba traiesc in 2016, ca se comporta mai rau ca in Evul Mediu… Asta e Romania: prostie, cruzime, paine si circ… Prin asta ne recomandam si tot asa ne si merge ….

    Si atata timp cat astfel de indivizi nu sunt sanctionati ( de lege , dar si de societate ) , asemenea cazuri de violenta se vor inmulti din ce in ce mai mult…

  20. #20
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    146

    Este materializarea educatiei primite de la ma-sa si de la tat’-su si de la statul roman prin sistemul de invatamant. As fi curios daca acest posesor de autovehicul cu numar de Bulgaria nu are cumva si arma de vanatoare detinuta ilegal. Faptul ca un om face asta si o mai si filmeaza si o pune pe internet ma ingrozeste. Cand eram mic, mi-a adus taica-meu acasa un pui de uliu cazut dintr-un cuib, pe care l-am hranit pana a fost capabil sa zboare. Imi aduc aminte ca purtam manusi de sudor cand il hraneam, pentru ca avea o forta fantastica in gheare si era foarte agresiv. Dupa un timp se mai obisnuise cu mine si era mai linistit atunci cand ma duceam sa-i duc mancare (carne de gaina sau de peste cruda), dar tot timpul avea o atitudine care mi-a inspirat respect. Ceea ce-mi inspira in schimb atitudinea acestui gunoi care-si pune cainele sa omoare o pasare de prada salbatica ocrotita de lege este deznadejde. Nu scarba, ci deznadejde. Pentru ca s-a cam ales praful de cel putin o generatie.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.