Scandal la Krypton. Băiatul lui Enrico Constantinescu a băgat doi tineri în...

Scandal la Krypton. Băiatul lui Enrico Constantinescu a băgat doi tineri în spital

52.988
25
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Fiul interopului Enrico Constantinescu, a făcut ravagii sâmbătă seara, împreună cu doi prieteni, în clubul Krypton. Eduard Constantinescu, împreună cu cei doi prieteni au bătut doi tineri până i-au lăsat lați. Totul s-a petrecut sub ochii a zeci de tineri care erau în club să se distreze. Numai că distracția s-a transformat în coșmar. Martorii au povestit că Eduard Constantinescu Marian Cătălin Ciovică și un alt prieten (Piticu) au bătut doi tineri. Una dintre victime a fost lovită cu o sticlă în cap. Oamenii legii au declarat că victimele nu au vrut să depună plângere la poliție. „Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe“, a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

 

Nu este pentru prima dată când fiul lui Enrico Constantinescu este implicat în scandaluri. Eduard Constatinescu, împreună cu alţi şapte bărbați au fost trimişi în anul 2011 în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi port ilegal de armă albă. Tot în 2011 tatăl său, interlopul Enrico Constantinescu a fost împlicat alături de Gigi-Vadik Zavera, zis Gigioc, Nicușor-Dragoș, Anuța Marian, Cătălin Ciovică, Enrico Constantinescu, Dragoș Leontinescu, Valentin Ancuța, Marin Surdu, și Marin Pruiu, într-un alt scandal care s-a lăsat cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii publice. Marian Cătălin Ciovică a mai fost  implicat într-un scandal și în anul 2005 care a avul loc în fața discotecilor Medieval si Angel’s din Craiova.



25 COMENTARII

  1. #1

    Jegosii dracu,cand sunt singuri nu fac pe vitejii.La puscarie cu toata mafia din Craiova,de zeci de ani suntem terorizati de aceste mizerii de oameni .Daca nu depun plangere de frica,politia aia care nu este corupta si fricoasa ,ar trebui sa faca ceva ca aceste animale sa stea in puscarie multi ani.

  2. #2

    Nu au vrut sa depună plângere pt ca le e frica … interlopi, camatari și țigani …. ăstia conduc țara asta de cacat.

  3. #3

    Ce treaba au țigani in asta astea sunt romani nu sunt țigani

  4. #4

    Ba esti nebun??? Baiatul luí Eriko a bagat doi tineri in spital??drogatu’ala de 14kg ud??ce titlu de cacat si ce s o umfla labagiu citindu l, se umfla pe spinarea cateilor si la supusilor de la paza care in timp ce il tineau pe unul din ei a venit si i a dat cu sticla in cap,infectii dracului si mai vine si martalogul de taso cu sabía sa apere drogatul care nu stie altceva decat sa provoace scandal.V as impúsca milogilor! Nu putem iesii in oras de figurile voastre de salbatici!

  5. #5

    Cica sa iesi in oras sa te distrezi si vine cate un topit de genul care are el chef de scandal aiurea , iti da o sticla in cap si gata. Cu ceva bun nu se lauda aceasta chestie de om, ca ceva bun oricum nu stie sa faca.

  6. #6
    Member
    Data de inscriere
     29-04-2008
    Locatie
     in Mandrie
    Mesaje
    249

    1- stati dracu linistiti ma ca ce scrie pe ici pe colo nu e si adevarat
    2 – aia nu sunt tineri, sunt chiar peste varsta celui pe care il condamnati acum
    3- scandalul a fost pornit de ei
    4 – tot niste p..de .. si voi si ei

    Maybe one day I'll live right
  7. #7
  8. #8

    Welcome to the jungle ! ( Craiova )

  9. #9

    Pai nu ca el nu are treaba cu tiganii, sau tiganii sunt cuminti ai draq

  10. #10

    Baga-mi-as pula in familiie lor de jeguri ordinare nu te mai poți duce într-un club de noapte ca te ataca ciorile sau toate scursurile societății!

  11. #11

    Ba vedetiva in pula mea de viata voastra ca deaia va ia lumea si va bate ca toti comentati si sunteti smecheri din spatele pc … amatori de viata virtuala , aveti grije ce scoateti pe gura ca asa se duce lumea la puscarie nevinovata ca vb si comentati voi smecherilor barosanilor ca ca voi nu e nimeni din 24 ore 20 le ardeti pe fb

  12. #12
  13. #13

    Daca mai traia un an Maresalul Antonescu,tu si cei ca tine,nu mai existati.

  14. #14

    Bag pula in toti interlopi puli sa ma pis pe ei si pe morti lor

  15. #15

    Ovidiu cauti anturaj cu cine nu trebuie

  16. #16

    Deja o dai in prostie in pula mea plus ca sa nu adaug ca ai zis vorba aia expirata de 14 kg ud etc

  17. #17

    Ce Mafie ? Cine plm e ala ca are o firma de paza Erico sa ma pis le morti si pe copii lui de sclav infect

  18. #18

    Pfff nu s a mai potolit? ??Ciudat e ca… in 2005 am fost spectatoare la….astfel de cretini! !!!DAR DE…AU…SPATE…)SI…NU II OPRESTE NIMENI!!!

  19. #19

    Păi ”cluburile” alea jegoase sunt ținute de interlopi, interlopi care sunt pe ”manevră” cu firmele de pază deținute de interlopi, care sunt pe ”manevră” cu ”poliția”, care..toți sunt sub protecția interlopilor din ”politică” .
    Demult nu mai donez bani la ”cluburile” interlopilor.
    Mai bine acasă, pe la prieteni, diverse locuri din țară mai decente sau unele localuri fără ”figuri”, deținute de oameni normali, de treabă.

  20. #20

    Care cluburi?? Sunt deținute de interlopi, mai ales alea cu figuri, ”celebre”. Firme de pază de interlopi, polițiști corupți, politicieni corupți – de sus până jos, o gașcă puturoasă de gherțoi.
    Dacă ai ”prieteni” care insistă să mergi prin ”cluburile” alea…Sfatul meu e să faci un mic efort și să începi să-i eviți sau să le explici care e situația. Și să căutați niște locuri mai decente.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.