Tânăr din Ecuador depistat la PTF Calafat cu paşaportul fratelui său

Tânăr din Ecuador depistat la PTF Calafat cu paşaportul fratelui său

708
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean ecuadorian care a încercat să intre ilegal în ţară folosindu-se de paşaportul fratelui său. 

Două persoane de sex masculin au prezentat, ieri, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Peugeot, paşapoarte eliberate de autorităţile ecuadoriene.

Poliţiştii de frontieră au constatat că una dintre cele două persoane nu corespunde cu fotografia din documentele de călătorie. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoana în cauză se numeşte Patricio A., are 21 de ani şi este din Ecuador.

Acesta a declarat că a călătorit din ţara de origine până în Turcia cu avionul unde a pierdut paşaportul, iar ulterior a sunat un prieten care i-a adus paşaportul fratelui său.

Persoanei în cauză nu i s-a permis intrarea în ţară fiind preluat de autorităţile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1831

    cum de s-au prins

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3125

    hm.reusita totala

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.