(UPDATE) Un muncitor a murit la Stadionul „Ion Oblemenco”

(UPDATE) Un muncitor a murit la Stadionul „Ion Oblemenco”

41.889
63
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 3,00)

Bărbatul, care muncea la construcția stadionului, şi-a pierdut viața după ce a căzut, de la o înălțime de circa 10 metri. Inspectorii ITM cercetează împrejurările în care a avut loc accidentul. Neoficial, muncitorul, deși era prins într-un ham, nu era asigurat corespunzător pentru lucrul la înălțime. Mai exact, ansamblul de curele pe care îl avea era doar de formă.

 

UPDATE:

Evenimentul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 8.30. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din Sibiu, a căzut de la o înălțime de 13 metri și a decedat pe loc, după ce, în cădere, la sol, victima s-a izbit cu capul de o grindă. ”Este vorba de un bărbat de 41 de ani, angajat cu forme legale la firma CON-A din Sibiu, în meseria de fierar-betonist. Acesta a căzut de la 13 metri înălțime. Urmează ca, în urma cercetărilor, să stabilim circumstanțele în care s-a petrecut accidentul”, a precizat Emil Murgu, inspector de muncă în cadrul Compartimentului Securitate și Sănătate în Muncă al ITM Dolj.

 

Sibianul decedat astăzi era salvamontist.



63 COMENTARII

  1. #1

    Pun pariu ca era si baut!!!!!

  2. #2
  3. #3

    si eu pun pariu ca nu prea isi are loc comentariul tau

  4. #4
  5. #5
  6. #6

    acum sigur o sa stopeze ceva timp lucrarile…

  7. #7

    Hmmmm…gandire ca la noi..”mortul e de vina”..nu se poate asa ceva..trebuie sa va mai desteptati si sa mai vedeti si masura de siguranta la locul de munca..;-)

  8. #8
  9. #9

    ” sigur era beat”. Si daca omul a suferit un accident pt ca nu sunt respectate anumite conditii de siguranta?

  10. #10

    Ai fost tu acolo sa vezi ca era beat?

  11. #11

    la cata ignoranta si lipsa de disciplina exista din partea ambelor parti(angajator/sefi si angajati) se intampla, totusi, putine accidente.

  12. #12

    Dc baut poate i-a fost rau noi trebuie sa vb tot timpul rau despre persoane pe care nu le cunoatem Dumnezeu sa il odihnrasca !

  13. #13

    Nasol. Șantierul poate fi închis. Dumnezeu sa il odihnească pe bietul om.

  14. #14

    vedeti voi..akm ca muri unu o sa inceapa si ei sa ia masuri…dar de obicei cand se intampla faze dastea primul lucru care te intrebi este daca era baut…*am lucrat pe santier si stiu cam ce se intampla pe acolo…

  15. #15

    mai si zic ca nu vin oameni sa lucreze pe mizeria de salariul care il dau ei la 2 luni pe deasupra mai se si moare

  16. #16

    in ce tara se mai moare pe santier? Vai de noi… In Anglia nu poti sa mori nici daca vrei… AU niste masuri exagerate, dar, pana la urma, care salveaza vieti. In Romania si in Bangladesh e mai periculos…

  17. #17

    Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  18. #18

    Viata e periculoasa pentru aia care nu ajung la BIROU. sa „managerieze” si sa administreze munca efectiva a altora!

  19. #19

    Cine l-a primit baut la munca?

  20. #20

    E pana cand se termina poate moare si Olguța

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.