Un tânăr băut bine a provocat un accident pe Bvd. Dacia

Un tânăr băut bine a provocat un accident pe Bvd. Dacia

11.661
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Șoferul, Andrei Nicolae, de 22 de ani, din Craiova, conducea un autoturism Audi A5, pe Bvd. Dacia către Str. Constantin Brâncoveanu, în dimineața zilei de 1 decembrie, în jurul orei 03.15, și nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de autoturismul Peugeot, condus de Loredana Ivan, tot din Craiova, intrând în coliziune cu acesta. 

 

În urma accidentului a rezultat vătămarea uşoară a unei craiovence de 20 de ani,  pasageră în primul autoturism.

 

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest de către polițiștii ajunși la fața locului, rezultatul fiind pozitiv doar în cazul craioveanului de 22 de ani, stabilindu-se o valoare de 1.11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la unitatea medicală, tânărul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

Polițiștii rutieri au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă și refuz recoltare probe biologice.

Foto: arhivă



7 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     30-11-2016
    Mesaje
    1

    din nefericire,legea proasta permite astfel de evenimente si tragedii.ar trebui ca cel care e prins beat la volan sa ii fie ridicat permisul pt minimum 3ani si obligat sa urmeze cursuri specializate de educatie rutiera.plus o amenda de rigoare.parerea mea.ps/sunt motociclis,merg cu viteza,uneori incalc anumite reguli de circulatie dar niciodata,niciodata NU M AM URCAT BEAT PE MOTOR.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-12-2016
    Mesaje
    0

    Nu se poate sa nu fie accident fara sa fie implicati corditi dastia „jmecheri” sub 25 de ani.

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     30-11-2016
    Mesaje
    2

    AI DREPTATE.TERIBILISTI DIN ASTIA CARE PRODUC DOAR DEZASTRE SI NENOROCIRI.MINTEA DE PE URMA!

    RAZVAN
  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     06-03-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    53

    Baieti sa fim seriosi … fiecare o comite intr`un fel inainte sa ii vina mintea la cap… si legat de alcool , sunt tari unde ai voie o,25 la volan.. ce depaseste se plateste scump nu cu ridicarea perimsului decat in caz de accident … la noi teribilismul este de vina. Parerea mea… fara suparare

    Cine nu risca, nu castiga!
  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-12-2016
    Mesaje
    1
    Citat Mesaj initiat de vand_orice
    la noi teribilismul este de vina. Parerea mea… fara suparare

    In Romania teribilismul este prostia unor retarzi care se dau mari jmecheri, si care vor sa mai impresioneze pe cate unu, si sa arate cat de zmeu este el, si ce tare este el la volan. Dar defapt sunt niste retarzi, pusti corditi care nu contenesc sa arate cat de „tari”(PROSTI/IDIOTI) sunt ei. Ce este mai tragic, este faptul ca schilodesc oameni nevinovati, ba chiar mai mult te baga in pamant niste cocalari dastia care se cred dumnezei pe pamant.. In concluzie teribilism=prostie, nimic altceva. Da este adevarat ca in unele parti poti sa bei 1 pahar de vin sau 2 beri mici de 250 ml, dar ala tot civilizat este in trafic, nu incepe sa se umfle muschii pe el daca a gustat o bere sau un pahar de vin. La meltenii astia din Romania, le-ar prinde bine putin iesiti din tara, in tarile civilizate, sa fie uscati in amenzi de nu le mai trebuie masina in viata lor. Doamne ce curate ar fi strazile romanesti daca ar fi Franta aici spre exemplu, ar fi ca prin anii 80 cand vezi 5 masini intr-un km de strada, si nu ar mai fi asa agrlomeratie pe strazi. Pentru ca masina in conditiile de afara si la cat sunt de civilizati, pentru multi romani ar fi un lux care nu si l-ar permite, si s-ar lasa pagubasi, nu si-ar mai dori carnete toti ratatii.

  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6230

    Reisar ordinar betivan

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  7. #7
    0-day Member
    Data de inscriere
     12-12-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    4

    ...:::2@!5:::...

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.