Week-end de foc în Dolj

Week-end de foc în Dolj

6.473
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Week-end plin pentru pompierii doljeni: 7 incendii, 2 salvări animale și 38 cazuri asistență medicală este bilanțul intervențiilor din ultimele 48 de ore.

 

O casă din Filiași a luat foc din cauza unui mijloc de încălzire improvizat. Nenorocirea s-a petrecut în noapte de sâmbătă spre duminică. Proprietarii s-au trezit din cauza fumului și au sunat la 112. Când au ajuns pompierii, deja acoperișul ardea ca o torță din cauza unor materiale textile depozitate în pod. 140 mp, 4 uşi lemn, un pat și aproximativ 700 kg materiale textile s-au făcut scrum.

 

O lumânare uitată aprinsă a fost cauza unui incendiu izbucnit la o locuință din Mischii. Două echipaje cu autospeciale cu apă și spumă au intervenit pentru stingerea focului care a cuprins mai multe anexe din lemn. „În urma incendiului au ars anexele, aproximativ 2 mc scândură, 4 mc lemne de foc, 500 kg fân și ustensile de grădinărit“, a declarat Florin Cocoșilă, purtătorul de cuvânt al ISU Oltenia. 

 

Și Detaşamentul Pompieri Calafat a avut de muncă. „A intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la plantele furajere în gospodăria unui bărbat din Moţăţei, sat Dobridor. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul era propagat şi la furajele vecinului, depozitate în imediata apropiere. În urma incendiului au ars aprox. 30000 kg plante furajere. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului o flacără. De asemenea, Garda de Intervenţie Pompieri Bechet a fost solicitată pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la plante furajere în comuna Sadov. În urma incendiului au ars aproximativ 5000 kg furajere. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului jocul copiilor cu focul mai mic de 6 ani“, a mai spus Florin Cocoșilă. Tot pompierii din Bechet au fost solicitați și pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în localitatea Mârșani.

 

Incendii la vegetație uscată au avut loc și la Filiași, Bistreț, Leu și Bulzești, iar în Craiova o pubelă de gunoi a luat foc din cauza unei țigări aruncate la întâmplare.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-09-2016
    Mesaje
    14

    Aceeasi poveste ca si la articolul cu omul lovit de tren. Aici se discuta de 3 incendii, dar noi aratam niste pompieri noaptea pe un camp langa o groapa/put, scotand ceva de acolo. Sunteti nostimi fratilor !!! mai bine nu mai puneti nici o imagine, ca nu au nici o treaba cu ce scrieti in articolele astea. Macar cautati pe net unele care sa fie in ton cu articolul, Pai daca vorbesti de incendiu, cauta si pune o poza cu o casa arzand, daca nu te duci la fata locului sa pozezi cazul respectiv.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.