DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cum 23 și 24 ianuarie sunt zile libere, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) vrea să prelungească termenul de depunere a declarațiilor fiscale și plată a creanțelor cu două zile. Conform legii data scandentă este 25 ianuarie și de obicei toată lumea de îngrămădește în ultimele zile.

 

Pentru că luni și marți bugetarii au liber, ANAF a înaintat Ministerului Finanțelor Publice un proiect de Ordonanță de Urgență în acest sens.  „ANAF a inițiat această propunere având în vedere faptul că luna ianuarie reprezintă vârful anual de depunere, iar data de 25 ianuarie a.c. este precedată de 4 zile nelucrătoare. ANAF a înaintat proiectul de Ordonanță de Urgență privind prorogarea termenului de depunere a declarațiilor fiscale și de plată a creanțelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017, Ministerului Finanțelor Publice, în vederea inițierii procedurii de avizare și a includerii pe agenda de lucru a Guvernului din data de 25 ianuarie”, se arată într-un comunicat al ANAF.

 

Fotografie arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.