Clienţii RCS & RDS nu mai pot accesa site-ul VPLAY

Clienţii RCS & RDS nu mai pot accesa site-ul VPLAY

784
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Clienţii RCS & RDS, unul dintre dintre cei mai mari operatori de telecomunicaţii din România, nu mai au acces către site-ul pirat cu conţinut video, VPLAY, scrie economica.rtv.net.
“După cum ați observat Vplay.ro nu funcționează prea bine pentru dumneavoastră. Acum câteva săptămâni am primit un mail oficial de la RDS-RCS, informându-ne că va fi suspendată conexiunea către noi din cauza unor probleme tehnice. În scopul de a afla care este motivul și de ce numai site-ul nostru suferă de aceste probleme, vă rugăm să ne ajutați sunând la suportul tehnic RDS-RCS și să întrebați”, spun reprezentanţii site-ului.
Pe internet a apărut deja o petiţie online adresată RCS & RDS pentru a da drumul accesului către site-ul care conţine o mare bibliotecă video de seriale.
Principalele site-uri cu conţinut video pay per view din România, care funcţionează legal, sunt Dolce TV, VOYO şi Muvix.
Ce spune RCS & RDS
RCS & RDS nu a restrictionat accesul la site-ul mentionat, acesta este accesibil prin internet ca orice alt site de pe internet. Iar utilizatorii nostri pot descarca informatie in mod liber de pe orice site din Internetul global. RCS & RDS are deschise conexiuni la Internetul global suficient de mari pentru a prelua traficul utilizatorilor sai. Utilizatorii pot testa functionalitatea internetului, descarcand informatie de pe alte site-uri cu continut video si foto. In cazul mentionat (vplay.ro), ar putea fi vorba de o problema la accesul acestui site in Internetul global.

Sursa: oradedolj.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     24-10-2005
    Mesaje
    181

    Daca folositi proxi o sa va mearga Vplay.

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     15-03-2008
    Locatie
     Craiova, Brazda lui Novac
    Mesaje
    242

    Sa ni-l ia ma si p-asta fi-le-ar casa dracu ca ne-au luat aproape tot…

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     08-02-2012
    Mesaje
    51

    Pana la urma e vorba de un site pirat, nu vad de ce se face asa mare caz. Am inteles cand a fost vorba de Antene, dar acum, nu!

    LaptopNews - totul despre portabile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.