NetRom Software incheie cu success cea de-a III-a editie Code Golf

NetRom Software incheie cu success cea de-a III-a editie Code Golf

3.752
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Suntem bucuroși să anunțăm că premierea câștigătorilor celei de-a III-a ediții a concursului Code Golf a avut loc joi, 14 mai, la sediul NetRom Software.

Astfel, după 4 săptămâni de programare în stil GOLF, provocarea lansată de NetRom Sofware în cadrul concursului Code Golf a luat sfârșit. Cu aproximativ 80 de participanți înscriși în concurs și 50 de soluții complete primite, selectarea celor 10 finaliști nu a fost deloc una ușoară.

În funcție de scorul obținut în urma evaluării și susținerii soluțiilor trimise, precum și a ingeniozitatii soluțiilor, trei dintre cei 10 finaliști au fost desemnați câștigătorii concursului Code Golf, ediția 2015. Desemnarea câștigătorilor a fost cu atât mai dificilă cu cât, conform criteriului principal de departajare, numărul de caractere, diferența între soluțiile propuse de finaliști a fost, de exemplu, de doar 5 caractere între locurile II și III, în cazul soluției pentru problema “Calendarul”, respectiv 52 de caractere între locul I și locul al II-lea pentru soluția jocului “X și 0”.

NetRom

Sub convingerea că gândirea algoritmică și creativitatea sunt atuul cheie pentru rezolvarea problemelor propuse, au fost punctate corespunzător de către echipa de evaluare atât originalitatea, cât și inventivitatea soluțiior primite.
Fericitii câștigători sunt, in ordinea punctajului:
1. Telechi Nicolae;
2. Vlăduțu Georgian Alexandru;
3. Nunca Sorin.

Le mulțumim tuturor participanților pentru interesul manifestat față de provocarea Code Golf lansată de NetRom Sofware și vă invităm să aflați mai multe detalii despre activitățile desfășurate de compania noastră.

Cu experienţă încă din anul 1998 pe piaţa muncii din oraşul universitar Craiova, compania NetRom Software este activă în realizarea de software pentru procesele de producție la cele mai înalte standarde de calitate. Cu un portofoliu de mii de clienţi și utilizatori finali mulţumiţi într-o vastă varietate de domenii, începând cu anul 2006, compania NetRom Software se află în top 3 dezvoltatori de software ce activează pe piaţa olandeză de nearshore.
NetRom Software are în prezent peste 200 de absolvenţi universitari, arhitecţi, analişti, designeri şi programatori, specialişti în tehnologii, platforme şi metode utilizate pentru dezvoltarea eficientă şi rapidă a unui produs software.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.