IMNUL ECHIPEI NAȚIONALE ȘI AL SUPORTERILOR SE LANSEAZĂ PE 1 SEPTEMBRIE

IMNUL ECHIPEI NAȚIONALE ȘI AL SUPORTERILOR SE LANSEAZĂ PE 1 SEPTEMBRIE

1.653
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Campania ”Căutăm imnul suporterilor!” a luat sfârșit: am găsit imnul echipei naționale și al suporterilor pentru campania de calificare la EURO 2016!

Pe baza unui parteneriat cu Federația Română de Fotbal, trupa IRIS a compus noul imn al echipei naționale și al suporterilor pentru viitoarele preliminarii ale Campionatul European 2016, găzduit de Franța.

Imnul va fi lansat oficial luni, 1 septembrie, pe site-ul oficial FRF.ro. Până atunci, astăzi vă prezentăm un mic fragment din cântecul care va răsuna pe stadion la meciurile ”tricolorilor”.

„Este o mare onoare pentru formația IRIS să susțină Echipa Națională și să participe la această campanie de calificare și de schimbare totală a feței fotbalului românesc”, a declarat Rafael, solistul trupei.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1706

    Nu mi se pare normal imnul este unul singur care ne reprezinta tara asta ROMANIA poate pentru echipa de club da

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2809

    ce kkt?

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.