„Țară, țară, vrem ostași!”, este anunțul Ministerului Apărării care va încadra anul...

„Țară, țară, vrem ostași!”, este anunțul Ministerului Apărării care va încadra anul acesta 2800 de persoane

11.201
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Ministerul Apărării va încadra aproximativ 2.800 de posturi de ofiţeri, maiştri militari/subofiţeri şi gradaţi/soldaţi  anul acesta în corpul rezerviştilor voluntari. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a MAPN.  Proiectul de lege prin care se va face încadrarea este gata, astfel că în curând vor fi anunțate posturile disponibile. 

 

„Responsabilitatea recrutării candidaților va fi a centrelor militare, iar selecția se va face la sediile structurilor militare beneficiare de către o comisie stabilită la nivel de judeţ/sector şi constă în parcurgerea unor probe psihologice şi fizice. Candidaţii declaraţi „Admis” în urma parcurgerii probelor de selecţie efectuează examinarea medicală în unităţile din reţeaua sanitară a Ministerului Apărării Naţionale.  Criteriile de recrutare vor conține bareme medicale, psihologice și de pregătire fizică, iar diferențierea pe categorii de personal, arme şi specialităţi militare se va face în funcție de nivelul studiilor absolvite”, anunță reprezentanții Ministerului Apărării Naționale.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.