Claudiu Manda are cinci întrebări pentru Klaus Iohannis (P)

Claudiu Manda are cinci întrebări pentru Klaus Iohannis (P)

2.134
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 1,00)

”Atâta timp cât românii nu știu despre trecutul lui Klaus Iohannis, ce încredere pot să aibă în viitorul pe care ni-l propune Klaus Iohannis? Și sunt cinci întrebări pe care le formulez la care sigur că aș dori răspuns. Eventual de la cei care sar să îl apere pe Klaus Iohannis în Dolj, dacă nu, de la Klaus Iohannis în numele cetățenilor din județul Dolj, nu neapărat că aș fi eu un reprezentant al tuturor”, a afirmat, marți, 14 octombrie 2014, în cadrul unei conferințe de presă, Claudiu Manda, președintele PSD Dolj.

1)Față de cine și-a făcut obligații Klaus Iohannis în ascensiunea lui politică? Vă spun că este greu de crezut că un primar de oraș mediu din România poate să ajungă în fruntea alianței PNL – PDL fără să fie sprijinit, în condițiile în care acolo sunt foarte mulți oameni ai lui Traian Băsescu? Să precizeze cine l-a spirijinit să ajungă acolo și față de cine și-a făcut aceste obligații și cum or fi fost aceste obligații și cum își propune să și le onoreze?

2) Ce are de ascuns Klaus Iohannis despre modul în care și-a dobândit cele șase case. Și eu consider, și noi considerăm că este o minciună că și-a obținut cele șase case din meditații. Nu am văzut nici un alt profesor din România care să obțină șase case din meditații și a reușit tocmai domnul Klaus Iohannis să obțină cele șase case din meditații?

3) Cum îl va plăti pe omul de afaceri care și-a pus la dispoziție imobil de un milion și jumătate de euro. I l-a pus la dispoziție cu o chirie modică de cinci sute de euro în condițiile în care prețurile în zonă sunt de 2500 de euro. Cum îl veți plăti pe acest om pentru acest, pot să îi spun favor?! Nu știu exact dacă este definit de codul civil?

4) Cum s-a îmbogățit imediat după revoluție Klaus Iohannis? A spus la un moment dat că și-a cumpărat cu 75 de mii de mărci prima casă, imediat după 1989. De unde avea Klaus Iohannis 75 de mii de mărci înainte de revoluție, sau imediat după când la vremea repectivă românii nu aveau voie să țină în casă valută. El nu răspunde nici la această întrebare?

5) În fine, ultima întrebare: de ce se ferește să vorbească despre rolul pe care l-a avut sau nu în adopțiile de copii, dacă are sau nu ceva de ascuns?

Concluzia este cea cu care am început: dacă românii nu îi știu trecutul și sunt lucruri pe care trebuie să le lămurească de ce am avea încredere în viitorul pe care ni-l propune?’’, a încheiat Claudiu Manda.