Claudiu Manda: Nu este acum momentul să tăiem capete

Claudiu Manda: Nu este acum momentul să tăiem capete

493
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat astăzi: „Trecem printr-un moment dificil, am pierdut alegerile prezidențiale, dar nu este acum momentul să tăiem capete. Este adevărat că trebuie să facem o analiză a rezultatului pe localități, pe județe, dar nu la nervi. De aceea, fac apel către toți colegii la calm. Din punctual meu de vedere trebuie să rămânem la guvernare și să păstrăm echipa Victor Ponta- Liviu Dragnea – Andrei Dolineaschi la conducerea partidului”.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-02-2010
    Mesaje
    3

    ati pierdut alegerile prezidentiale, si veti pierde tot pentru ca purtati eticheta de comunisti de care nu veti scapa niciodata.
    sunt apolitic, dar interesat de ce se intampla in jurul meu. azi liviu dragnea la intrebarea cine este vinovat de pierderea alegerilor de catre usl 2.0 a raspuns >cred ca Dumnezeu<. eu nu cred, dar cred ca
    – legea amnistiei si gratierii (eliberare tuturor dinozurilor psd din inchisori, si nu numai)
    – ordonanta care a permis primarilor sa treaca de la un partid la altul ( aici implica enorme sume de bani din buget directionate catre acei primari, cumparati practic, lucru care se va vedea in anul 2015 prin crestere de taxe si impozite, si crearea de noi taxe)
    – repulsia populatiei fata de antena3, un post cu o singura directie si un singur subiect de discutie
    – reintregirea pensiilor nesimtite ( si aici ma refer strict la pensiile generalilor de genul lui liderului UNPR gabriel oprea, care ajung si la 500 milioane lei vechi), generali doar cu titulatura, ca in rest nu au facut nimic pentru romania, iar veteranii care au luptat in al doilea razboi mondial abia primesc 500- 700 RON.
    – miile de romani care stau la cozi pentru a vota
    – rusinea la care am fost toti supusi in ziarele din tarile civilizate cu privire la organizarea alegerilor, si romanii batuti si alungati cu gaze lacrimogene etc.
    – aroganta, minciuna, hotie- oameni nepregatiti ( faza cu ioana petrescu si victor ponta la discutiile cu basescu este de toata jena, oameni de teapa lui sova, vanghelie, zgonea, dragnea, mazare, oprisan, voiculescu, mitrea, nastase- cativa dintre ei ar putea fi lejer condamnati pentru subminarea economiei nationale)
    si asta ce mi-a venit in minte intr-un minut, de aceea cred ca dumnezeu nu a avut nici o legatura cu votul in romania.
    In final nici cei care au castigat nu sunt usa de biserica, au si ei multe probleme, dar macar vine un nume nou, o atitudine noua, o speranta noua chiar daca este mai lesinata.

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     11-02-2006
    Mesaje
    103

    de fapt ar trebui sa fiti decapitati pentru toti banii furati , oricum un rahat de ciine uscat de pe drum e mai pretios decit voi !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.