Constantin Drăghici, pentru o administrație de bun simț în Terpezița (P)

Constantin Drăghici, pentru o administrație de bun simț în Terpezița (P)

2.380
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Prezență numeroasă, sâmbătă, 28 mai, din partea conducerii județene a ‪Partidului Național Dolj, la târgul de săptămână din Comuna Terpezita, alături de candidatul ‪‎PNL la funcția de primar al comunei, Constantin Draghici. Președintele PNL Dolj, profesorul Nicolae Giugea, candidat la funcția de consilier județean și propunerea PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, senatorul Mărinică Dincă, deputații Daniel Iane, Constantin Dascălu și Ionuț Stroe, coordonatorul campaniei electorale a PNL Dolj, prim-vicepreședintele Ștefan Stoica si Marian Irinei, candidat la funcția de consilier județean, au dialogat cu locuitorii comunei, afirmându-și susținerea totală pentru candidatul PNL.

Constantin Drăghici, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Terpezița, a lăsat Bordeaux-ul pentru satul său natal. Își dorește ca localitatea de unde se trage să se dezvolte, iar pentru asta este dispus să pună umărul la reclădirea comunei. Constantin Drăghici a locuit o bună bucată de timp în Franța, la Bordeaux, zonă viticolă, unde a văzut cum se face administația de bun simț, cum o mică așezare, condusă cu simț de răspundere, se poate dezvolta. Asta își dorește și pentru Terpezița, o comună ajunsă printre cele mai sărace din Dolj. „Mi se rupe sufletul când văd cum a ajuns locul în care am copilărit. Am decis să vin acasă și, împreună, să reconstruim localitatea. Nu mă îmbăt cu apă rece, știu că va fi greu, pentru că regimul PSD nu a făcut nimic pentru această comună. Primul pas va fi de a declara comuna Terpezița zonă defavorizată, beneficiile fiind multiple: acordarea de subvenții agricole speciale în plus fermierilor, agricultorilor, avantaj în ceea ce privește punctajul proiectelor pe fonduri europene, scutirea cetățenilor de taxe și impozite locale, acordarea de ajutoare nerambursabile de la stat și de la Uniunea Europeană“, a spus Constantin Drăghici.

Este inacceptabil ca o comună aflată atât de aproape de Craiova să fie atât de săracă. Terpezița este un loc frumos, cu oameni gospodari, pentru care însă Partidul Social Democrat nu a făcut nimic. Primarul PSD-ist si președintele Consiliului Județean Dolj, tot PSD-ist, au lăsat de izbeliște această localiate. Partidul Național Liberal va face toate demersurile pentru a sprijini inițiativa primarului Bebe Drăghici de a declara Terpezița zonă defavorizată, ca un prim pas pentru dezvoltarea zonei“, a spus Nicolae Giugea.

Constantin Drăgici are în plan redresarea economică a comunei Terpezița. Pentru acesta va înființa un birou de consultanță gratuită pentru întocmirea de fonduri europene pentru agricultorii din localitatea. Mai mult, pentru atragerea de investitori privați, va crea facilități, asftel se vor crearea de locuri de muncă. „Constantin Drăghici este un om muncitor, corect și care vine cu experiență acumulată în străinătate. Știe ce trebuie făcut pentru dezvoltarea zonei. Noi, consilierii județeni, îl vom sprijini pentru a duce la bun sfârșit tot ce și-a propus. Împreună reclădim Doljul, împreună reclădim Terpezița“, a spus Marian Irinei, candidat PNL la Consiliul Județean Dolj.

Candidatul PNL pentru Primăria Terpezița, împreună cu echipa sa de consilieri, a acoperit, în platforma program, toate nevoile cetățenilor din comună. Sănatatea este extrem de importantă, de aceea se vor face toate demersurile pentru finalizarea în regim de urgență a noului Centru medical și mutarea vechiului dispensar acolo. De asemenea, își dorește înființarea a două puncte medicală în satele Lazu și Căciulatu. O altă prioritate va fi accesarea de fonduri europene pentru ca toate gospodăriile să aibă apă potabilă și canalizare, pentru extinderea și modernizarea iluminatului public. Se va investi masiv și în educația copiilor noștri. O altă problemă urgentă ce trebuie rezolvată este asfaltarea drumului dintre Lazu si Caciulatu, pentru ca oamenii din Căciulatu să nu mai trăiască izolați. Aceastea sunt doar câteva dintre priectele viitoare ale administrației PNL pentru comuna Terpezița. Pe 5 iunie, votați PNL pentru ca viitorul dumneavoastră sa fie unul cu adevărat european!

 

 

Comandat de PNL Dolj. Executat de SC Printex SRL. CUI Mandatar: 21160042



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.