Craiova: Propagandă electorală în toate cartierele, în 48 de zone special amenajate

Craiova: Propagandă electorală în toate cartierele, în 48 de zone special amenajate

1.390
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Afișajul electoral va fi posibil în 48 de locuri situate în toate zonele Craiovei, unde vor fi amplasate câte două sau patru panouri pe care candidaţii la fotoliul de primar îşi vor putea lipi posterele electorale.

 

Afişarea mijloacelor de propagandă electorală în alte locuri decât cele stabilite printr-o dispoziție a primarului Craiovei, postată pe site-ul municipalității, va constitui contravenţie care se sancţionează cu amendă de la 600 lei la 1.000 lei. Constatarea contravenţiilor şi aplicarea amenzilor se va face de ofiţeri şi agenţi din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova şi jandarmi.

 

Potrivit legislaţiei, fiecare partid sau alianţă politică sau electorală poate aplica un singur afiş electoral pe panou.

 

Zonele din Craiova în care vor fi amplasate cele mai multe panouri electorale – câte şapte – sunt zona centrală, Calea Bucureşti şi cartierul Craioviţa Nouă – zona George Enescu.

 

Fotografie simbol



5 COMENTARII

  1. #1

    Nu cred în teoria conspirației dar mare atenție sa nu se amestece vreunu din nu știu ce alianță sa pună un afiș rival în alt loc doar de dragul de a-l vedea amendat.

  2. #2

    E lafel de vaga aceasta informație ca ceva de genul……dacă e inorat afara ori ploua ori nu ploua.

  3. #3

    Este vorba de alte partide ca primarul nostru mananca floricele pana la alegeri

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5525

    Sunt satul de promisiuni nerespectate.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  5. #5

    Sa ne bagam p*** in copii lor de candidati… Zdreantei asteia actualment primar ii se permite sa candideze in conditiile in care este ultima alcoolica parvenita si penala… Mai si zice ca are 40.000 de sustinatori… Mai bine va otraviti daca sa va mai duceti la vot. T’ai dreq de incubati

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.