Cristina Calangiu, în pericol să piardă scaunul de viceprimar al Craiovei

Cristina Calangiu, în pericol să piardă scaunul de viceprimar al Craiovei

816
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Cristina Calangiu şi alţi cinci colegi din PNL Dolj au fost excluşi din partid, pe motiv că nu s-au implicat în campania pentru alegerile europarlamentare şi nu au adoptat deciziile politice luate la nivel superior. Unul dintre ei este Constantin Mitriţă, actualul director al Companiei de Apă Oltenia, iar celalţi patru sunt consilieri locali. 

Cei şase membri au fost exluşi aseară, în cadrul unei şedinţe a Biroului politic, astfel că Răzvan Socoteanu, Nicoleta Popescu, Andrei Nanu şi Alexandru Beţiu, toţi aleşi locali din partea PNL îşi vor pierde scaunele din CLM Craiova.

Pe de altă parte, Cristina Calangiu ar putea avea aceeaşi soartă, pierzându-şi locul de consilier local şi, automat, scaunul de viceprimar, asta dacă în cazul ei şi al lui Constantin Mitriţă Delegaţia Permanentă Naţională va hotărî definitiv, pe 15 iunie, excluderea lor.

Potrivit legii 393/2004 privind statutul aleşilor locali, pierderea calităţii de membru al partidului politic sau al organizaţiei minorităţilor naţionale pe a cărei listă a fost ales, atrage după sine încetarea de drept a mandatului de consilier.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.