Dragnea o contrazice pe Olguța Vasilescu: ”Merge în Parlament. De locomotive o...

Dragnea o contrazice pe Olguța Vasilescu: ”Merge în Parlament. De locomotive o să se ocupe ministrul Transporturilor”

15.043
24
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Renunță sau nu Olguța Vasilescu la mandatul de primar al Craiovei după alegerile parlamentare din 11 decembrie? Potrivit șefului PSD Dolj, Liviu Dragnea, Olguța Vasilescu va trebui să meargă în Parlament, pentru a-i reprezenta pe cei care îi dau votul. Mai mult, Dragnea a subliniat că nu mai vrea ”locomotive, tractoare și tractorașe” care să tragă după ele numele celorlalți candidați PSD la parlamentare. Or, asta contrazice direct afirmația Olguței Vasilescu cum că domnia sa candidează ca să susțină candidații PSD și să poată participa activ la campania electorală. Adică își asumă tocmai rolul de ”locomotivă”.

 

PSD Dolj ș-a anunțat lista de candidați pe 21 octombrie. Cap de listă la Camera Deputaților – Olguța Vasilescu. Numai că actualul edil al Craiovei a declarat că va renunța la mandatul de deputat pentru a rămâne în funcția de primar. Totuși, a lăsat și o portiță, afirmând că poate va pleca dacă va obține un post din care ”să ajute mai mult Craiova”: ”Eu am anunțat deja că vreau să rămân primar, intenția mea e de 99% să rămân, și voi pleca din funcția de primar doar dacă din noua postură pot să ajut mai mult Craiova”.

 

Întrebat aseară, după CExN-ul PSD, despre numele candidaților de pe liste, Liviu Dragnea a afirmat că nu mai vrea ”locomotive”: ”Eu am spus de mult că nu mai cred, în această peroadă, În România, în locomotive. De locomotive, dacă ajungem la guvernare, o să se ocupe ministrul Transporturilor, pentru că, din păcate, are mult de muncă acolo. (…) Pe noi ne-a interesat să avem o listă de oamen noi, o listă de oameni aşezaţi, o echipă care să funcționeze în fiecare județ. Ăsta a fost motvul pentru care am anunțat public că nu vreau să impun eu oameni pe listă ca președinte, ci vreau să fie dezbateri în organizații, unde pot apărea ș tensiuni, că e firesc. Trebuie să se finalizeze cu un vot și acel vot îi dă legitimitate să vină în Parlament. Deci, nu locomotive, nu tractoare, nu tractorașe… Cei care candidează, trebuie să rămână în funcție, merg în fața oamenilor să-I reprezinte în Parlament” (vezi video de mai jos, min. 9:20), a declarat șeful PSD, Liviu Dragnea, la conferinţa de presă susţinută după CExN al PSD.

 

Totuși, întrebat de presă cum e concret cu candidatul care participă la alegeri pentru ca partidul să ia scor bun, dar apoi rămâne la primărie, Dragnea a răspuns: ”Să vedem… în final”.



24 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4099

    MDA VOM VEDEA.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2

    Mergeti in Parlament pentru ca aveti dosare penale ,sunteti hoti si vreti sa aveti imunitate parlamentara,vreti sa fiti deasupra legii si deasupra oamenior normali din tara asta.Mergeti acolo sa va aparati intre voi penalii cand DNA vrea sa va aresteze,mergeti acolo sa faceti legi strambe si sa ne faceti viata amara. Penalilor !

  3. #3

    La căldurica este mai bine decât la răcoare )

  4. #4

    Primarul lui Schrodinger, pleaca sau nu pleaca simultan in Parlament.

  5. #5
  6. #6
  7. #7

    Dupa o campanie de succes, in care a finalizat fara repros toate proiectele incepute, va incerca in parlament sa ne reprezinte interesul, cu alte proiecte la fel de bine finalizate.

  8. #8
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2374

    Poate că legea e prea permisivă. Probabil că nu ar trebui să fie permis ca un primar, politician aflat într-o funcție să poată candida în timp ce se află deja în timpul unui mandat.

  9. #9

    Tu te auzi ce vorbesti?Distrugerile din Parcul Romanescu,distrugerea parcului de la teatru national si construirea unei parcari care este supraterana,nu subterana,problemele cu blocurile chinezesti,problemele de la Aqua Parc,renovarea centrului istoric pe banii firmelor ,spaga si multe altele ..astia sunt proiecte de succes?

  10. #10
  11. #11
  12. #12

    pai cum sa lipseasca tocmai Olguta ,ca si ea e tot o penala ca voi.

  13. #13

    Bai Decebal daca ai demnitate nu ai critica cu masca ascunsa sa jicnesti toata lumea .Nu ai valoare chiar daca ai o facultate esti 0.Ce schimbi daca latrii nu tin cu ei dar jicnesti si pe altii.

  14. #14
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4787

    Doi penali.

  15. #15

    Olguta si fostu premier sunt cei mai votati cred !

  16. #16

    Nu cred ca va lasa orasu pt capitala de se intimpla e de jale in craiova iubeste prea mult craiova !

  17. #17
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-01-2009
    Mesaje
    451

    Numai un judecător hotăraște cine este sau nu penal. Restul este gargară!

  18. #18

    Stefan Ciontu ,mai draga tovarase..Stiu ca adevarul supara pe unii ,mai ales pe cei care sprijina penalii din tara asta.De ce crezi tu ca vor sa ajunga in Parlament ?Pentru binele poporului?Nu intelegi ca ajungand in Parlament primesc imunitate si vor fi la adapost daca DNA cere arestarea lor pentru fapte de coruptie.Pe tine cine te apara daca ai probleme cu legea?Avocatul,da.Tu nu ai imunitate daca vor sa te aresteze pentru o fapta penala,pentru ca tu esti un om simplu.Ce are Olguta si Dragnea in plus fata de cetatenii din tara asta?Astia au hotia si minciuna in sange.

  19. #19

    Vezi ca mai draga zicea tovarasu Iliescu..Va supara adevarul tovarse,va supara rau.Pe voi nu va supara ca penalii astia vor sa ajunga in Parlament si cand ajung acolo fac legi strambe si in favoarea penalilor,pe voi va supara ca nu laudam bravii penali din tara asta.

  20. #20

    Daca sunt Fituici cum zici ,de ce te obosesti sa mai scrii pe aici,mai draga tovarase?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.