Europarlamentarul PSD Victor Negrescu își deschide un birou la Craiova (P)

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu își deschide un birou la Craiova (P)

817
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu deschide, miercuri, 29 octombrie, începând cu ora 12:00,cel mai nou birou de europarlamentar la sediul PSD Dolj (str. M. Kogalniceanu, nr. 21). La eveniment vor participa liderii organizației PSD Dolj, membri și simpatizanți ai Partidului Social Democrat și ai PES activists România.

Europarlamentarul Victor Negrescu este membru în Comisia de Bugete, Comisia Juridică și Comisia de Afaceri Constituționale din Parlamentul European. Președinte al organizației PES activists România, structură ce reunește peste 7.000 de membri și simpatizanți PSD de toate vârstele interesați de politica europeană, Victor Negrescu este cel mai tânăr europarlamentar din istoria europeană a României.

„Deschiderea acestui birou de europarlamentar în Craiova este rezultatul respectului pe care îl port organizației PSD Dolj și PSD Craiova dar și a faptului că organizația PES activists Dolj este una din cele mai puternice structuri locale din organizația pe care o conduc. Acest lucru demonstrează faptul că foarte mulți dintre membrii și simpatizanții PSD din județ sunt persoane interesate de politica europeană și ce se discută sau se întâmplă la nivelul Parlamentului European”, a declarat europarlamentarul PSD, Victor Negrescu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.