Liberalii de la ALDE nu vor cu PSD-ul la Craiova

Liberalii de la ALDE nu vor cu PSD-ul la Craiova

1.803
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Protocolul de colaborare politică și electorală între ALDE şi PSD semnat la nivel central nu va fi aplicat și la nivelul Craiovei. Mai exact, Biroul Executiv Judeţean și Biroul Local Municipal consideră că este oportună participarea în alegerile locale pe liste proprii, fără a încheia vreo alianţă la nivel local. ”Filiala ALDE Dolj consideră că este absolut necesar să participe pe liste proprii în aceste alegeri locale pentru a fi validată de electoratul doljean”, a apreciat președintele Ion Cupă. 

 

PSD şi ALDE vor stabili după alegerile locale condiţiile de realizare a unei alianţe electorale pentru alegerile parlamentare din anul 2016.

 

Obiectivul nostru, al ALDE, al liberalilor, este să mergem singuri la alegerile locale. Acolo unde vor fi interese comune, împreună cu PSD-ul, pentru a susţine reciproc candidaţii bine plasaţi, cărora să le dăm o şansă în plus să câştige, organizaţiile au libertatea să facă cu PSD colaborări punctuale, dar aceste înţelegeri punctuale locale nu vor face parte dintr-un document, pentru că exist o libertate totală filialelor judeţene să stabilească modalitatea candidaturilor”, a explicat Cupă principiile protocolului.

 

În ceea ce privește susţinerea ALDE a unui singur tur în alegerile locale, Mircea Năstase, candidat la fotoliul de primar al Craiovei, a reamintit regulile deontologice ale politicii şi politicienilor, respectarea democraţiei şi a principiilor sale. ”În opinia ALDE, mai rău decât localele într-un tur de scrutin sunt localele cu număr variabil de tururi”, a afirmat Năstase, în cadrul unei conferințe de presă.



7 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5186

    Năstase n-ai vreo șansă, te-ai băgat cu aștia de la Alde..pff.. Dacă zic că ăla de la microfon, se uită cam aiurea, oare e defăimare??

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !! "Din pacate, Ion Iliescu e inca in viata"
  2. #2

    Nu am auzit de voi.fara taricenu nu va vedeți ….

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    26

    Fara doua tururi de scrutin … n-are nicio sansa Mircea Nastase. Pacat ca va candida din partea ALDE, partidul unde se refugiaza toti cei cu probleme penale.

  4. #4

    Alde voi vreti sa stati in stand by, sa vedeti cum bate vantul ca sa stiti in ce barca sariti.

  5. #5

    Nu vor cu psd …dar vor CIOLANUL …In concluzie si in opinia mea…sa ia din fatà, sa nu mai stea la coadà !

  6. #6
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1752

    ALDE alți infractori, paraziți, turnători la Secu și adunătură de căpușe de-ale lui Poponeț Moliceanu.

  7. #7

    Dar pe ei cine ii vrea la Craiova??? Au fost consilieri si au dat contracte firmelor personale.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.