Olguţa Vasilescu rămâne la Craiova și după alegerile parlamentare

Olguţa Vasilescu rămâne la Craiova și după alegerile parlamentare

17.025
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deşi ocupă prima poziţie pe lista de propuneri a PSD Dolj – anunțată azi, 21 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă – pentru Camera Deputaților, Lia Olguța Vasilescu, președinte PSD Craiova și vice-președinte la nivel național, a declarat că se va retrage imediat după alegerile parlamentare din 11 decembrie pentru a rămâne în funcția de primar. olguta

 

Edilul Craiovei a declarat că sunt șanse ”99%” să rămână primarul Craiovei, poziție la care va renunța numai dacă va putea să ajungă într-o funcție din care ”să ajute mai mult Craiova”. ”Eu am anunțat deja că vreau să rămân primar, intenția mea e de 99% să rămân, și voi pleca din funcția de primar doar dacă din noua postură pot să ajut mai mult Craiova”, a afirmat Olguța Vasilescu. Aceasta a mai spus că motivul pentru care candidează este acela că vrea să susțină candidații PSD și să poată participa activ la campania electorală.



10 COMENTARII

  1. #1

    A mai ramas ceva de furat ? Daca a mai ramas ceva de furat ,atunci poate ramane in continuare la ciolanul din Craiova.Defapt Olguta Spaguta joaca la doua capete si spera sa intre in Parlament, sa aiba imunitate ,pentru ca DNA este pe urmele ei.

  2. #2

    bai deci poza asta veche de 15 ani nu o vazusem azi

  3. #3

    renunta numai daca ajunge intr-o functie din care poate fura mai mult.

  4. #4
  5. #5

    Dupa mult timp plecat revenirea in orasul natal mi s-a parut o schimbare in bine, curat in centru si de sarbatori o atmosfera frumoasa .Noi nu stim ce se fura ce interese sint dar impresia ca si la noi este frumos si bine este de apreciat….

  6. #6

    De ce mai candideaza daca ramane primar? Sa ne dam mari? Avem bani si trebuie cheltuiti? Nu le e rusine sa se ne cheltuie banii doar ca sa ne arate ce tari sunt? Asta nu e tot o minciuna, sau a minti este o stare de normalitate?

  7. #7

    Mai bine sa plece! A devenit penibila !

  8. #8

    Stefan Orbu ar trebui sa te cheme ,ca parca ai ochelari de cal.Umbla si tu in cartierele marginase din Craiova sa vezi adevarul si lasa centrul in care s-a bagat milioane de euro .

  9. #9

    Vad ca esti tare si stii cum arat eu cu ochelarii de cal te rog sa-mi trimiti si mie o fotografie cu tine sper ca nu semeni cu Decebal..

  10. #10

    Sa stii mai CRISTIAN ca stiu totul despre tine ar fii bine sa-ti ceri scuze pt.jicniri .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.