Pavel Badea poate câștiga Primăria Craiova în fața Liei Olguța Vasilescu (P)

Pavel Badea poate câștiga Primăria Craiova în fața Liei Olguța Vasilescu (P)

1.464
55
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Pavel Badea poate câștiga Primăria Craiova în fața Liei Olguța Vasilescu, un primar care mai vrea un mandat, dar fuge de confruntările cu adversarii politici, pentru că nu are explicații pentru promisiunile neonorate față de cetățeni. Administrația Vasilescu fuge de responsabilitățile asumate pentru că nu a făcut nimic, din contră, a oprit orașul din dezvoltare. Craiova Olguței Vasilescu a rămas blocată în timp și în lucrări care nu se mai termină. Craiova Olguței Vasilescu se mai vede pe harta României doar pentru că primăvara înfloresc lalelele și panseluțele plantate din belșug ca să deghizeze problemele adevărate care o macină: economia pusă la pământ, lipsa locurilor de muncă, a investitorilor, lipsa utilităților pentru cetățenii care locuiesc la periferie, implementarea dezastruoasă a proiectelor europene care a dus la prăduirea bugetului local, pentru că Olguța Vasilescu trebuie să plătească din buzunarul craiovenilor lucrările neterminate, iar lista poate continua.
”Constat cu tristețe că actualul primar nu a participat la nicio dezbatere organizată de televiziunile locale sau centrale. Această lipsă de atitudine a actualului primar, pe care o arată față de contracandidații la Primăria Municipiului Craiova, este, de fapt, o atitudine de lipsă de respect față de craioveni, față de problemele craiovenilor. Mi-aș fi dorit ca la toate dezbaterile organizate de televiziuni la care am fost invitați să participe și dumneaei. Dânsa refuză aceste propuneri pentru că știe că are foarte multe promisiuni neonorate din 2012. Să ne aducem aminte ce a promis în 2012 doamna Lia Olguța Vasilescu: 4.000 de locuințe sociale construite în acești patru ani. Nu există nici măcar o locuință socială construită. Am avut promisiunea că vom avea reabilitarea termică a locuințelor pe fonduri europene și nu avem decât câteva în acești patru ani. Am avut promisiunea că Balta Craioviței va deveni zonă de agrement și nu s-a întâmplat nimic în acea zonă. Am avut promisiune din partea dânsei și, deși știm că nu este atributul primarului, că vom avea autostradă Craiova-Pitești finalizată până în 2016 și nu avem nici măcar semnat contract pentru acest obiectiv important din punct de vedere economic al Craiovei și al regiunii Oltenia”, a spus Pavel Badea.
Numai o echipă liberală poate să învingă Partidul Social Democrat și să scoată din sărăcie și stagnare județul, în frunte cu Municipiul Craiova. Partidul Național Liberal îndeamnă oamenii de dreapta să dea un vot util pentru PNL, pentru Pavel Badea, pentru lista candidaților la Consiliul Local și Consiliul Județean Dolj pentru că Partidul Național Liberal este singurul care poate scoate pesediștii de la putere.

”Noi credem cu tărie că victoria ne va aparține și totodată facem un apel către toți simpatizanții acestui partid, către toți craiovenii care se consideră de dreapta, să voteze Partidul Național Liberal, pentru că este singurul partid în stare să învingă Partidul Social Democrat, este singurul partid care poate să facă acest lucru. De aceea le adresăm invitația decentă, si directă, de altfel, de a da la aceste alegeri locale un vot util, care să oprească PSD și actualul primar în funcție. Ce putem să le promitem ferm acestor oameni este că, odată ajunși în Primăria Craiova, vom fi dispuși să ne asumăm rolul integrator al dreptei, al Partidului Național Liberal, vom fi dispuși a oferi, în cazul în care ar mai intra un partid de dreapta în consiliul local, chiar funcții de responsabilitate în zona administrației și nu numai. Suntem dispuși la dialog, suntem dispuși la crearea unor majorități care să dea noi perspective și să transforme acest oraș. Nu ne dorim doar să aducem la putere în plan politic dreapta românească în acest oraș, ci vrem să îl transformăm într-un oraș liberal, într-un centru de interese în această zonă a Olteniei, un centru și o capitală regională care să genereze dezvoltare, care să genereze investiții, care să genereze locuri de muncă, care să atragă capital străin și, bineînțeles, capital autohton, un oraș eminamente liberal, un oraș puternic economic, un oraș care să domine această regiune. Bineînțeles, condiția pentru ca toate aceste lucruri să se întâmple este ca Pavel Badea să ajungă primar al acestui oraș”, a afirmat Ionuț Stroe.
Mario Ovidiu Oprea a vorbit în cadrul conferinței de presă despre ilegalitățile comise de PSD în secțiile de votare din județ, unde social-democrații și-au numit iar rudele în funcțiile de președinte sau locțiitor de președinte, fapte care contravin legii. ”Astăzi am identificat încă un caz în comuna Coșoveni unde s-a depus contestație în termen la Biroul Electoral de Circumscripție al comunei Coșoveni, prin care se solicită dispunerea înlocuirii numitei Coandă Gianina Elena, președinte al secției de votare nr. 314 din comuna Coșoveni deoarece este rudă cu candidatul PSD la funcția de primar al comunei Coșoveni, Coandă Nicușor”, a precizat Oprea.

 

Comandat de PNL Dolj. Executat de SC Printex SRL. CUI Mandatar: 21160042



55 COMENTARII

  1. #1

    Pavel Badea nu este nici la degetul mic al Olgutei, dar sa mai castige si primaria !

  2. #2

    Cred ca sunteti coleg de pahar cu alcoolica olga si curva pe deasupra !! Probabil a impartit ceva plase cu faina si ulei pe la bloc …

  3. #3

    Selea , i-ai dat tu la buci Olgutei ? sau ai ceva dovezi ca e curva? Dovezi solide, nu vorbe-n vant!

  4. #4

    Selea Andrei ai dreptate..Romanul se vine la primu colt de strada

  5. #5

    Vorbesc de caracter dragule….nu propriu zis !!

  6. #6

    a oprit orasul din dezvoltare ? cat de penibil…stiu ca sustineti pnl, dar totusi…

  7. #7

    daca vorbesti de caracter … spune-mi un politician care nu e curva! unul!

  8. #8

    Cine o sustine pe olga….ori e stupid si nu vede ce se intampla in orasul asta…..ori nu locuieste in craiova….ori e platit de olga pentru sustinere(din bani personali…) asa e basmul )

  9. #9

    Badea uita ca PNL=PDL=taieri salariale = ura sidezbinare!
    Domnule Badea daca participai ca independent erai de luat in calcul

  10. #10

    ooo daaaa primarul fotbalist, asta ne lipsea! :X

  11. #11

    vb unu care il are pe hitler pus pe profil )))

  12. #12
  13. #13
  14. #14

    Stati bre că omu’ e economist , a făcut ceva calcule si asa i a dat

  15. #15

    Respect pt fotbalistul Badea, insa nu mi se pare ca are prestanta de primar. Continua sa arunce cu noroi, sa reproseze, sa atace pe x sau pe y. Fratilor suntem in 2016, vreau sa cred ca nu vom alege mereu circari / smecherasi cu papagalul mare. Avem nevoie de in primar cum il au cei din localitatea Pestera, jud Constanta.

  16. #16

    Craiova Forum mai faceti multa propaganda?

  17. #17

    Mai nou nu se mai face campanie electorala, se face anticampanie. Scopul este sa scoata la iveala toate defectele celorlalți candidati astfel incat alegatorii sa fie nevoiți sa aleaga raul cel mai mic

  18. #18
  19. #19
  20. #20

    Nici macar el nu crede tampenia asta ))

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.