Un consilier judeţean propune promovarea Doljului printre investitori, la Munchen

Un consilier judeţean propune promovarea Doljului printre investitori, la Munchen

5.340
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 2,00)

Alesul judeţean Isidor Răducea, vicepreşedinte al PNL Dolj, este de părere că instituţia pe care o serveşte, în speţă Consiliul Judeţean Dolj, ar trebui ”să aibă o politică intensivă şi multianuală de promovare a Doljului în mediul de afaceri european”, ca atare propune ca ”oportunităţile de afaceri din cele două parcuri industriale S.C. PARC INDUSTRIAL S.A. şi S.C. HIGH-TECH INDUSTRY PARK CRAIOVA S.A.”, să fie promovate la un eveniment de gen care va avea loc la Munchen.

 

Calitatea forţei de muncă, calitatea infrastructurii (în special aeroportul din Craiova) şi facilităţile oferite trebuie prezentate investitorilor străini de către Consiliul Judeţean. În acest sens propun Consiliului Judeţean Dolj să participe la cel mai mare târg de investiţii imobiliare din Europa, precum şi cel mai important eveniment de promovare a regiunilor în faţa reprezentanţilor de top ai mediului de afaceri european, Târgul EXPO REAL, care va avea loc la Munchen, Germania. Consider că participarea şi implicarea activă a Consiliului Judeţean la Târgul EXPO REAL Munchen este un bun prilej de promovare a Doljului în rândul investitorilor europeni”, a transmis liberalul prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Potrivit consilierului județean Isidor Răducea, peste 1.700 de expozanţi îşi prezintă produsele şi serviciile investitorilor la acest târg, pe o suprafaţă de expunere de 64.000 metri pătraţi, cu peste 37.000 participanţi din cca. 74 de ţări, jurnalişti şi reprezentanţi ai mass-media, numărul estimativ al vizitatorilor fiind de 150.000. ”EXPO REAL este o oportunitate de a te face auzit, de a prezenta ceea ce ai de oferit la un număr impresionant de vizitatori, interesaţi doar de a-şi extinde afacerile în afara graniţelor”, completează liberalul.

 

În acest sens, am solicitat conducerii Consiliului Județean Dolj să intreprindă demersurile necesare  în vederea întocmiri unui proiect de hotărâre “PENTRU DOLJ“, care să numească o comisie în scopul de a identifica dacă este oportună participarea Consiliului Judeţean Dolj la târgul EXPO REAL ce va avea loc la Munchen, Germania, şi care ar fi costurile acestei participări”, mai arată Răducea.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.