Butonii de Camasa – Un Accesoriu de Nelipsit Pentru un Gentleman (P)

Butonii de Camasa – Un Accesoriu de Nelipsit Pentru un Gentleman (P)

5.308
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

In cele mai multe situatii, haina face pe om. Mai exact, sunt destule momente in care aparentele conteaza, iar hainele ajuta sa realizam o prima impresie pozitiva. Unul dintre accesoriile care fac diferenta in cazul unei infatisari de remarcat sunt butonii de camasa.

Aceste accesorii minimaliste reprezinta detaliul necesar pentru ca o tinuta sa fie perfecta si memorabila. Multi sunt tentati sa creada ca butonii de camasa sunt un accesoriu demodat, insa acestia capata teren din ce in ce mai mult si au revenit in atentia caselor de moda si a marilor designeri, fiind considerati a fi chiar un cadou inspirat pentru orice personalitate.

Alegerea acestor butoni de camasa poate reprezenta o problema pentru multi dintre dumneavoastra, in special daca sunteti presati de timp. In primul rand, trebuie sa luati in vedere cateva aspecte importante. Butonii se poarta la camasi speciale, care nu au nasturi la maneca si au mansete duble sau chiar frantuzesti, de gala.
In acelasi timp, butonii trebuie sa evidentieze stilul, si se aleg in functie de tinuta si de stilul persoanei in cauza. totodata, acestia se aleg in functie de ocazia careia ii sunt destinati, spre exemplu butoni de ocazie, butoni business, etc. Butonii pot fi selectati in functie de varsta, si pot fi asortati cromatic, in functie de haine sau cu celelalte accesorii.

Oricand am vrea sa spunem altceva, costumele, si camasile barbatesti seamana izbitor de mult intre acestea, iar singura diferenta este facuta de butonii de camasa, care ne ofera ocazia sa marcam un element special. Aceste elemente de unicitate sunt de fapt destul de dificil de ales, in special pentru cei care nu cunosc multe detalii cu privire la rolul esential pe care acestia il joaca in formarea unei tinute perfecte. Asadar, cand doriti sa alegeti butonii de camasa perfecti, luati in vedere urmatoarele elemente discutate in detaliu mai jos.

Sfaturi Pentru Alegerea Unor Butoni de Camasa Potriviti
In alegerea unor butoni de camasa fie pentru a-I face cadou sau pentru a-i purta, expertii ne sfatuiesc sa nu exageram cu personalizarea si modelul. Un model amuzant pentru noi, nu o sa fie fie primit neaparat cum ne asteptam noi. Prin urmare, fiecare criteriu de alegere a butonilor este important, si necesar.

Asa cum forma fetei simbolizeaza anumite trasaturi, forma butonilor denota anumite elemente estetice ale purtatorului. In ceea ce priveste forma, butonii de camasa trebuie sa se armonizeze cu linia generala a tinutei. Aici, putem alege intre butoni cilindrici, butoni patrati, dreptunghiulari, rotunzi sau tematici. In ultimul caz, putem gasi diverse forme precum chitara, ancora, zar si lista poate continuta.

Putem opta pentru butoni din materiale rezistente precum otel inoxidabil, inox, fibra de carbon sau titan sau putem merge pe varianta traditionala a materialelor pretiose. Pentru ultima optiune, avem butoni de argint, aur sau platina. Chiar daca butonii de argint poate parea un cadou exceptional, mai ales pentru o persoana intr-o pozitie mai ridicata, intodeauna alegeti butoni care se pot asorta cu usurinta la restul tinutei.

Destinatarul este persoana care se va bucura de acest cadou, prin urmare, la alegerea butonilor de camasa, trebuie sa considerati si persoana care ii va purta. Pana acum cativa ani, butonii de camasa erau un accesorii exclusiv masculin, insa acum, putem vorbi si despre butoni de camasa pentru femei, care pot aduce un element neprevazut unei camasi office banale.
In ultimul rand, alt criteriu pentru alegerea butonilor de camasa este ocazia unde o sa fie purtati acesti butoni. Butonii trebuie alesi in functie de ocazia la care urmeaza sa fie purtati pentru a nu lasa o impresie gresita si pentru a alcatui o tinuta potrivita pentru ocazia in cauza. Butonii nu sunt destinati doar pentru nunta sau bal. Acestia pot fi purtati la diverse evenimente, sau chiar zilnic, atat cat sunt asortati potrivit tinutei, evenimentului si persoanei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.