Grupuri organizate vizitează Târgul de Turism al Olteniei și orașul Craiova ...

Grupuri organizate vizitează Târgul de Turism al Olteniei și orașul Craiova (P)

3.643
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Organizatorii Târgului de Turism al Olteniei ce se desfășoară în perioada 10-12 martie 2017, în incinta Centrului Multifuncțional Craiova vă așteaptă cu multe surprize și un program special creat pentru grupurile organizate ce vor vizita târgul și orașul Craiova.

 

Pentru aceste grupuri ce se anunță a veni din întreaga regiune a Olteniei, organizatorii au pregătit și un Tur al orașului în care sunt incluse: vizitarea Târgului de Turism al Olteniei și HORECA EXPO OLTENIA, vizite la muzee cu intrarea gratuită, precum și vizitarea centrului vechi al orașului. Acest tur a fost deja trimis către primăriile, școlile și liceele din cele 5 județe ale Olteniei, dar și către agențiile de turism și companiile transportatoare din județ pentru o cât mai bună organizare.

 

Își vor deschide porțile: Muzeul Olteniei cu Secţia de Istorie şi Arheologie, Secţia de Etnografie, Secţia de Ştiinţele Naturii, Muzeul de Artă Craiova, Biblioteca Județeană Dolj.

 

Pentru a facilita accesul către Centrul Multifuncțional Craiova, în zilele de sâmbătă și duminică va fi pus la dispoziția vizitatorilor, transport tur – retur, gratuit, la fiecare oră, din zona centrală a orașului (stația Teatrul Național Craiova), până la locul de desfășurare a evenimentului ( Centrul Multifuncțional Craiova, str. Târgului, nr 26)

 

Organizator:
PS MULTISERVICES SRL
Perioada de desfasurare: 10-12 Martie 2017
Program Targ: Vineri: 10.00 – 19.00 / Sambata: 10.00 – 19.00 / Duminica: 10.00 -16.00
Locatie: Centrul Multifunctional Craiova, str. Targului nr. 26

Bilet intrare: 3 lei.

 

Detalii privind organizarea targului le gasiti pe :

www.targdeturismoltenia.ro

sau pe facebook : Targul de Turism al Olteniei

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.