Craiova: Peste 520 de persoane au participat la Bursa Locurilor de Muncă...

Craiova: Peste 520 de persoane au participat la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

3.944
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Agenții economici din județ au venit, azi, cu o ofertă de 776 locuri de muncă, cele mai multe, 696, pentru persoanele fără studii superioare, iar 80 pentru cele cu studii superioare. Dintre participanți – 527 persoane -,168 au fost selectați în vederea angajării. 12 persoane  au fost încadrate în muncă, din care 11 persoane fără studii superioare. 

 

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj a organizat astăzi, 20 octombrie 2016,Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi,eveniment care s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova. Potrivit reprezentanților AJOFM Dolj, în vederea organizării acestei acţiuni au fost contactaţi 192 agenţi economici, dintre care 50 au participat la eveniment. bursa locuri de munca

 

Meseriile pentru care au fost oferite cele mai multe locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare au fost: electrician, instalator, lăcătuş, sudor, dulgher, confecţioner articole textile, agent de securitate, lucrător comercial, casier, agent servicii clienţi, bucătar, ospătar şi recepţioner hotel.

 

Meseriile pentru care au oferite cele mai multe locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare au fost: inginer/subinginer în diverse ramuri de activitate, specialişt în domeniul energiei, proiectant, programator fabricaţie, analist calitate, jurist, expert achiziţii publice, reprezentant comercial, agent servicii clienţi.

 

Dintre cele 527 de persoane care au participat, 435 au fost din rândul absolvenţilor instituţiilor de învăţământ, iar 168 dintre acestea au fost selectate în vederea angajării.

 

Cele 12 persoane încadrate în muncă, din care 11 persoane fără studii superioare, au fost pentru următoarele meserii: lăcătuş-mecanic, electromecanic auto, casier, vânzător, agent vânzări, lucrător comercial, gestionar depozit, operator ghişeu, ambalator manual, iar o persoană cu studii superioare a fost încadrată ca reprezentant comercial.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     20-07-2010
    Locatie
     Slatina
    Mesaje
    1458

    Adica sunt locuri de munca unde se primeste doar salariul minim pe economie.

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    1024

    e un kkt pe tava, isi fac firmele reclama, atat… cu cv-urile se sterg la kur.

    Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.