Craiova: Seminar motivațional, ediție inaugurală

Craiova: Seminar motivațional, ediție inaugurală

626
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prima ediție din seria seminariilor motivaționale organizate de MixPanda are loc, astăzi, la Craiova, începând cu ora 17.30. Tema ediției inaugurale este “Merităm mai mult!”și îi are ca speakeri pe psihoterapeutul Irina Gruia și Iulian Tănase.

Cei doi îi vor învăța pe participanți cum să se autodepășească, întrucât, în general, prima luptă e cea pe care o ducem cu noi înșine, dar și despre putere, despre forța de a urmări și împlini un vis.

Evenimentul va avea loc la demisolul clădirii Alpha Bank, pe strada Felix Aderca , Nr. 3 (lângă Piața Veche. Participarea la acest seminar este deschisă tuturor doritorilor de a experimenta noutăți în acest domeniu, iar taxa este de 20 de lei. Detaliile pot fi gasite pe site-ul www.mixpanda.ro , înscrierile realizandu-se prin trimiterea unui e-mail la adresa office@mixpanda.ro  sau sunând la numărul de telefon 0732707079.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.