Ford anunță că va investi jumătate de milion de dolari pentru craioveni

Ford anunță că va investi jumătate de milion de dolari pentru craioveni

1.237
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ford va investi, în următorii 3 ani, aproape jumătate de milion de dolari în programe comunitare la Craiova, au anunțat, ieri, reprezentanții companiei, în cadrul unei întâlniri cu presa locală. Investițiile sunt făcute cu sprijinul Ford Motor Company Fund & Community Services, entitatea filantropică a organizației.

Aproape 100.000 de dolari au fost deja investiți în această vară pentru acchizitionarea de aparatura medicală nouă la Spitalul Județean din Craiova, Universitatea din Craiova și grădinița ‘Căsuța Fermecată’. Corpul Voluntarilor Ford România include peste 350 de angajați care se vor implica în zilele fără producție din acest an, pentru diverse activități precum curățarea spațiilor publice, modernizarea grădinițelor, îmbunătățirea condițiilor la Grădina Botanică din Craiova și multe altele. Spital vechi_3

Fabrica din Craiova joacă un rol foarte important pe harta de producție a mărcii Ford și sunt foarte mândru să văd astăzi că angajații noștri din România imbrățișează tradiția companiei privind grija față de ceilalți și importanța actului de a da ceva înapoi comunității din care faci parte”, a declarat Jan Gijsen, Președintele Ford România.

În prezent Ford România implementează programe de conducere preventivă pentru angajații săi de la Craiova și de asemenea confirmă a doua ediție a premiatului program, Ford Driving Skills for Life, care va avea loc la București în 15-16 noiembrie 2014

Suntem fericiți să putem să investim într-o serie de programe adresate comunității și în plus să schimbăm lucrurile în bine la Craiova, deoarece aceasta este casa noastră, la fel ca și a celorlalți cetățeni ai orașului. Aceasta face parte din ADN-ul Ford și din angajamentul nostru global de a crea o lume mai bună”, a declarat Jan Gijsen, Președintele Ford România.

Echipamente noi pentru Spitalul Județean gradina botanica

Ford a implementat deja etape importante prin achiziționarea unor echipamente medicale esențiale, precum rampe de distribuire a lichidelor și incubatoare pentru Spitalul Județean din Craiova, care vor fi instalate până la sfârșitul lunii octombrie.

”Știm cu toții cât de mari sunt necesitățile în spitalele din România și sunt fericit că Ford a decis să ne ajute în această perioadă dificilă. Datorită contribuției Ford vom avea echipamente vitale la secțiile de Neonatologie și Pediatrie și acest lucru este foarte important pentru noi, deoarece acest spital deservește aproximativ 3 milioane de pacienți din Dolj și din județele învecinate”, a declarat Bogdan Fănuță, Directorul General al Spitalului Județean de Urgență Craiova.

Două săli de curs renovate la Universitatea din Craiova

În plus față de echipamentele medicale, Ford a renovat în această vară două săli de curs de la Universitatea din Craiova, instituție cu care producătorul american a semnat un parteneriat strategic prin care Universității i-au fost donate mașini și motoare în ultimii ani. Noi proiecte, inclusiv posibilitatea dezvoltării de burse și a unui centru vocațional, sunt discutate în prezent de Ford și conducerea Universității din Craiova.

‘Mediul economic și social traversează în prezent o perioadă dificilă și este foarte important pentru noi să avem un partener ca Ford, un partener care înțelege nevoile și interesele tinerei generații. Cred că împreună cu Ford putem pregăti noua generație de specialiști auto competitivă pe plan național și international’, a declarat Dan Claudiu Dănișor, Rectorul Universității din Craiova.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1959

    Bravo lor felicitari

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.