World Vision îmbracă în poveste sărbătorile copiilor de la sat

World Vision îmbracă în poveste sărbătorile copiilor de la sat

1.451
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

World Vision România – Biroul Zonal Dolj a dat glas la o serie de evenimente, acţiuni şi donaţii de cadouri, pentru a le aduce bucurie şi culoare în suflet cu ocazia sărbătorilor de iarna şi copiilor de la sat. Anul acesta, 3.919  de copii au primit dulciuri din partea fundaţiei, iar prin mobilizarea partenerilor 225 de copii de gradiniţă şi clasele primare au primit cadouri constând în jucării, dulciuri, rechizite, articole de îmbrăcăminte.

Sprijin din partea companiilor şi partenerilor din Craiova       

Un real ajutor a venit din partea a şase companii doljene şi a donatorului individual, Alina Toboş care  au devenit Moş Crăciun pentru 225 de copii, de la 7 grădiniţe şi şcoli partenere World Vision în judeţul Dolj: Grădiniţa Mihaiţa – Şcoala Gimnazială Coţofenii din Dos, Grădiniţa Macrea şi Grădiniţa Leordoasa – Şcoala Gimnazială Argetoaia, Grădiniţa Palilula – Şcoala Gimnazială Bucovăţ, Grădiniţa şi clasele III – IV – Şcoala Gimnazială Plesoi, Grădiniţa Carpen – Şcoala Gimnazială Carpen.IMG_8950

Fiecare copil, alături de educatoarea sau învăţătoarea sa,  a scris o  scrisoare către Moş Crăciun, iar angajaţii companiilor, s-au străduit să îndeplinească cât mai bine dorinţele copiilor.

Pentru a-i cunoşte şi a le oferi darurile ei au luat parte, alături de reprezentanţii World Vision la serbările organizate de şcolile alese şi au avut parte la rândul lor de surprize frumose. Copiii i-au întampinat cu colinde, poezii şi scenete de iarnă, iar la primirea cadourilor i-au răsplatit cu zâmbete, emoţie şi o bucurie caldă şi sinceră.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3380

    frumos

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.