Carmen Amariei, noul antrenor al SCM Craiova, vrea jucătoarele Oltchimului

Carmen Amariei, noul antrenor al SCM Craiova, vrea jucătoarele Oltchimului

659
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Fosta internaţională Carmen Amariei a fost prezentată astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă ca fiind noua antrenoare a echipei de handbal SCM Craiova. Amariei a semnat un contract valabil pe o perioadă de două sezoane. Ea a mai declarat că şi-a stabilit şi colaboratorii dar, deocamdată, nu va dezvălui numele acestora.

Deşi a evitat să răspundă ce obiectiv va avea, Amarei va trebui să construiască la Craiova o echipă puternică care să facă performanţă, dacă nu din primul an, în al doilea cu siguranţă obiectivul va fi locurile 1-3.

Zvonurile privind sosirea la Craiova a lotului Oltchim prind contur, noul antrenor al Craiovei confirmând că a avut discuţii cu majoritatea jucătoarelor de la Vâlcea care ar fi încântate să joace în Bănie, dar Amariei nu a dorit să spună şi numele acestor jucătoare întrucât se află la lotul naţional şi prioritar în acest moment este calificarea la Campionatul Mondial: “Am discutat cu mai multe jucătoare de la Oltchim. Ele sunt acum la lotul naţional şi nu pot să vă dau un nume acum, după meciurile cu Slovacia veţi afla despre cine este vorba”, a declarat Amariei. În ceea ce o priveşte, aceasta nu va mai juca, dar îşi doreşte să organizeze la Craiova un meci de gală pentru retragerea sa la care să invite cele mai mari jucătoare din lume.

De asemenea, Carmen Amariei doreşte să imprime la Craiova sistemul nordic de handbal şi le mulţumeşte lui Anja Andresen şi Jakob Vestergaard de la care spune că a învăţat foarte mult.

În aceste zile se lucrează la definitivarea lotului de jucătoare cu care va aborda noul sezon competiţional, iar reunierea lotului va avea loc pe data de 1 iulie.

Sursa: www.ghidsportiv.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     06-03-2011
    Mesaje
    90

    O veste deosebita

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-06-2013
    Mesaje
    1

    O valoare incontestabila,trebuieste sustinuta de catre autoritati.

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     03-06-2013
    Mesaje
    0

    mai bine intaresc echipele de baschet , volei, handbal decit sa arunce milioane de euro in zadar pe fotbal

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.