Doroftei aduce ”Centura de Aur” la Craiova. ”Am vrut s-o provoc și...

Doroftei aduce ”Centura de Aur” la Craiova. ”Am vrut s-o provoc și pe d-na primar!”

1.756
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 5,00)

”Centura de Aur”, eveniment de nivel mondial în lumea boxului, va avea loc, anul acesta, la Craiova, în perioada 14-19 iulie. Președintele Federației Române de Box, Leonard Doroftei, a fost prezent, azi, în Bănie, pentru o întâlnire cu factorii de decizie din oraș, în care au fost puse la punct detalii legate de ediția din acest an. Meritul pentru desfășurarea ediției cu numărul 40 la Craiova îi aparține și Asociației Județene de Box.

 

doroftei

Evenimentul Centura de Aur va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova. „Am ales Craiova pentru că aveți tradiție în box. Craiova a dat de-a lungul vremii foarte mulți boxeri, oameni cu care m-am bătut, de la care am învățat și, de asemenea, foarte mulți antrenori. Cred că publicul din Craiova merită o competiție de nivel mondial, cu sportivi de valoare, care să facă un spectacol extraordinar. Asociația județeană s-a implicat foarte mult și vreau să-i mulțumesc și doamnei primar și tuturor celor din primărie. Sunt oameni cu care se poate discuta și care își doresc acest eveniment pentru cei care i-au trimis în funcție”, a declarat Leonard Doroftei, președintele FRB.

 

Potrivit acestuia, în cadrul evenimentului va fi organizată și o tombolă, iar câștigătorul va urca în ring pentru un meci de două trei reprize cu ”Moșul”. ”Vreau să spun că am vrut s-o provoc și pe doamna primar la un meci de box, dar am aflat că are centură neagră și m-am răzgândit”, a glumit Doroftei.

 

„Ne-am dorit foarte mult această competiție. A fost un drum lung, dar până la urmă am reușit să-i convingem pe cei de la Federație că Craiova poate organiza o competiție de un asemenea nivel. Va fi o șansă, atât pentru cei din box, cât și pentru publicul larg de a vedea la lucru loturi precum cele din Belarus, Danemarca, Ucraina, loturi în plină formă la acest moment”, a declarat și Liviu Stan, președintele AJB Dolj.

 

„Iată că, pe lângă cultură, ne vom evidenția și pe plan sportiv printr-o competiție de tradiție. Pentru o săptămână, Craiova va fi trecută pe harta boxului mondial. Sper ca Federația să-l selecționeze și pe seniorul nostru Ionuț Popescu pentru a boxa la Centura de Aur. Cu siguranță vor fi mulți spectatori, imaginea boxului craiovean se va mai curăța cu această ocazie și cred că vor fi mulți copii care vor bate la ușile sălilor de box după ce vor asista la un asemenea eveniment”, a spus Sorin Manda, directorul CSM Craiova.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     12-10-2010
    Mesaje
    104

    si primarita noastra da bine… in sticle…. le si incaseaza….

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-04-2015
    Mesaje
    2

    Asta ne-a innebunit cu galele ei cu zmardoiala. Sa puna dracu mana sa faca ceva, sau sa termine ce a inceput in acest oras, ca si asa este totul anapoda si vraiste, sa termine ca la anu` sigur nu o sa mai fie pe aici. Huaaa !!! zmardoaica alcoolista, antreneazate cu sticlele incontinuare, si lase-ne cu evenimentele tale idioate.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.