Handbal: Eșec „usturător” pentru SCM Craiova la Zalău

Handbal: Eșec „usturător” pentru SCM Craiova la Zalău

12.475
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SCM Craiova a evoluat dezamăgitor pe terenul celor de la HC Zalău, în runda a șaptea din Liga Națională de handbal feminin și a fost învinsă de o echipă mai slab clasată în ierarhia competiției interne.

Fetele pregătite de Bogdan Burcea au început slab partida de la Zalău și gazdele au condus în primele minute cu scorul de 4-0. Cristina Zamfir a marcat primul gol al Craiovei, abia în minutul 8, apoi SCM – ul s-a apropiat la un singur gol de adversare, scor 5-4, în minutul 13, după reușita Danei Băbeanu. A fost un simplu foc de paie pentru că fetele pregătite de Gheorghe Tadici au profitat de ratările oltencelor și s-au distanțat, intrând la pauză în avantaj, scor 14-8.

SCM – ul și-a continuat evoluția dezamăgitoare și în partea secundă. La zece minute de la reluare, Zalăul s-a distanțat deja la zece goluri diferență, moment în care Bogdan Burcea a cerut time-out, dar fără prea mult succes. Până la finalul jocului, Zamfir și compania au reușit doar să limiteze proporțiile scorului. HC Zalău s-a impus cu 25-19 și a urcat pe locul 8 în clasamentul Ligii Naționale, cu 10 puncte. De partea cealaltă, SCM Craiova a rămas cu 12 puncte și este pe locul 5.

Runda viitoare, Craiova urmează să primească vizita celor de la HCM Roman, joi, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă.

Sursa foto: SCM Craiova.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4772

    Nu le a priit la Zalau nici voleibalistilor.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.